Мене ми се јавија за интервју, па сакам да те прашам што прашуваат и какви се интервјуата. Ако сакаш може и во лп.
Ептен на почеток малце македонски после е англиски Општи прашања зошто си заинтересиран за работата како ја најде да кажиш за тебе плус ми дадоа прашања да одговорам на англиски исто така Вака се на се е добро биди само опуштен/а и тоа е тоа
Дали има негде огласи за вработување како диспечер освен TaskForce и имаат потреба од личност што нема никакво искуство но е со желба и мотив голем да учи, напредува и работи? Или евентуално работа во Охрид како рецепционер?
Дали некој има искуство како стујардеса во Turkish или Emirates Airlines?? Доколку има нека ми пише, имам неколку прашања ...
Ги читав ама не познаавам никој што успеал да се вработи во Causway Connect. Плус на LINKEDIN има мн малку луѓе што работат таму . На форумот што прочитав на некои им нуделе добри плати и ослови ама сомнителни биле па не прифатилe.
Тоа е регрутерска компанија, ним не им требаат повеќе вработени. Клиент ги контактира, бара одреден тип на вработен, тие бараат кандидат за него и им плаќа надомест. Ок фирма се, знам доста блиски што се вработиле преку нив.
Дали имаат добри зборови за фирмата? Бидејќи цело време читам сомнителни биле на форумот па не знам на кој да верувам a сакм да аплицирам.
Да, ако збориме за Causeway Connect, океј се Фини на интервју, даваат насоки пред да имаш интервју со главниот работодавач и тоа е тоа Они се буквално посредници