Da prasam za Kam logistički centar dali ima nekoj nešto iskustvo ili da kaže so slušnal od nekoj poso gledam dobra plata imaat navedeno vo oglas plus hrana i prevoz.
Ne mila,i so kolegite e isto.Pa sega sfati ti kolku sila i nervi ti treba em so lugje od drugata strana na linijata da imas trpenie,plus kolegi plus menadzerite sto ti se nad glava za promet...samo da se potsmevaat o da te ogovarrat..Ova e od moe licno iskustvo.
Искуства со работа во Палма аеродром? Се работи на дневница или на плата? Гледам скоро секој трет месец пуштаат огласи, малце ми е чудно.... Садомијачка или хигиеничарка да не има некоја работено таму да пише искуства.
TaskForce после интервјуто колку време контактираат за втор круг интервју? Ми пуштија меил као благодарност за одвоеното време, неколку дена после интервјуто, и тоа е сѐ. Треба да читам меѓу редови дека не ме примиле? Не ми се јасни.
Па на многу глуп начин е дадено известувњето, тогаш. Требало да посочат конкретно, а не вака, заобиколувања... Бог да чува.
Зошто истите огласи циркулираат на вработување маркетинг Тиго и Мкаш само имаат оглас што е работата?
Imav pisano za kaj niv.Za koj call centar baraat?Vo Madjari ili vo Centar pozadi Katolicka?Ako e Madjari ne ni odi moj sovet.Ama ti kako sakas.
Придружете му се на нашиот тим на ПРЕЗЕНТЕРКИ! Ви нудиме: Позитивна работна атмосфера 500 евра плата Платен превоз и топол оброк Обука Бараме: Тимско работење Позитивен став Работење во 3 смени Локација Скопје Повеќе инфо на меил zivanka2002@yahoo.com