Извини не знаев дека ќе треба да се правдам за меилот. Дечки моментално серверот на гугл одбива да ме логира, па ставив моја лична меил адреса, ако има заинтересирани контактирајте ме, работата е со осигурување и се по закон и ред, дојдете си на интервју и ќе си прашате се и свашта, и за меилот исто ако сакате ќе ви покажам зошто е мојот личен а не од работа
На самиот оглас треба да пишува што ќе работат кандидатите. Осигурување и трета смена? Не ми е јасно баш.
Леле, вакви има и по странине кариера, вработување. Ако не си осоколен и да сфатиш какви преваранти има тешко тебе.
Пази ја преварантот , ПРЕЗЕНТЕРКИ во 3 смени , абе ајде , шо ќе работат тие презентерки ? Па уште легално се , па дојдете видете маилот. Ако некој / а и се пријави со среќа
Баш. И некој што очајно бара работа ќе се залета кај вакви преваранти. Сигурно работата им е хот-лајн услуги.
Dundi Ne e tolku porazitelno ova so manje vise se vrbuva na vakov ili onakov nacin tuku kolku ima so nacicani akanti so denari i evra za da plakjaat za ovie pogore spomnatite
Јас работев година ипол таму, задоволна од условите, нормално е да има некакви неправилности нели секаде се случува тоа но генерално бев на организиран проект. Си заминав од таму бидејќи добив понуда за дупло повисока плата и веќе не се исплатеше, инаку убави услови, опција имаш за работа од канцеларија па потоа и за од дома ако се покажеш како добар работник.
Проблемот е што никој-никогаш не ги казнил за ширење на лажни огласи на интернет простор. Како да е интернетов село без кучиња и ништо не е сакционирано, ништо. Немаат ни закони за тоа. Ова патем трае со години.
Некој има ли искуство со Трезор груп? Трезорист? За утре имам закажано интервју па дали да одам воопшто