Во ДМ платите им се солидни, имаат примања од 20 000 денари, но имаат премногу работа, не им е дозволено да седнат, имаат само пауза од 20 мин, секој ден се чисти, буквално секој ден, не смее прашинка да има, и да немаш работа мораш да стоиш и да редиш или да видиш дали случајно нешто фали иако 100 си проверил
Почитувани сите оние кој сакаат да конкурират односно да се информираат за вработување во MEGAFASHION кога испраќате порака во инбокс ве молиме да доставувате и ваше CV и контакт телефон Однапред Благодариме https://www.facebook.com/megafashion.butique
Има еден оглас за работа во Пет Шоп Парк. Моја препорака е да не аплицирате, луѓето се многу неодговорни и неозбилни, сакаат само да ве искористат за некое време, а сигурно нема да ве вработат.
Јас се прашувам дали постои еден регуларен оглас во оваа наша држава? Ќе зборувам конкретно за два случаи каде што бев повикана на интервју...во првиот случај кратко време по интервјуто добив одговор на мејл дека не сум избрана за таа работна позиција, ( сосема во ред што ме известија што е права реткост ) но она што ме чуди е што го гледам истиот оглас како се повторува постојано по огласиве на секој месец или два. И случајот од скоро каде што на самото интервју ми кажаа дека имале добиено 700 апликации од кои 100 сме биле повикани на интервју, а бараат 5. Повторно истиот оглас го видов вчера, завчера. Епа ајде некој нека ми каже дека огласиве се валидни и дека не се изживљаваат со народов . Ако веќе имаат најдено кандидати воопшто нека не влеваат лажна надеж кај некој, ако веќе огласот е чиста формалност што се јавуваш да закажеш интервју некому? Крајно несериозно. Секоја чест на исклучоците, АКО ги има.
Дали некој се пријави на огласот на Јупитер што бараат девојки за во call центар, денес гледам повторно има оглас па доколку сакате да споделите искуства
Во мојот претходен пост баш и зборував за Јупитер во вториот случај. Го споделив моето искуство оставам на вас дали ќе си аплицирате.
nudime rabota КУПИМОМЕНТ во ТЦ Рамстор нуди можност за вработување на цвеќари / аранжери заради проширување на своите активности. Сите заинтересирани кои сакаат да бидат дел од тимот , замолуваме да ги остават своите податоци во inbox na FB или на емаил адресата на Купимомент: info@kupimoment.mk
стварно овие ДМ отворија еден куп продавници а огласи за вработување никаде нема имате ли вие сретнато некој?
Potrebna e seriozna devojka za rabota vo kafule, po moznost so rabotno iskustvo. Kafuleto se naoga vo okolinata na Bunjakovec. Devojkata ke bide voedno i vrabotena (osigurana). Kontakt 078 305 504
Дали знае неκој што стана со κонκуρсот што беше за вρаботување во здρавство??последно сведителства побаρаа и од тогаш ништо!!!
Една недела пред да се отвори оваа во веро ги имав прашано дали им требаат вработени, ми рекоа дека не па сега заклучете си како вработуваат
Пред некој ден, еден оглас кој гласеше некако вака: Компанија таа и таа поради зголемен обем на работа бара ДЕЛОВНИ соработници- хигиеничарка со завршено Средно СТРУЧНО образование, и секако со искуство, мотивационо писмо и CV да се прати на адреса пр. abcfsonDgmail.com (грешно им беше напишана) Кандидатите треба да се вредни, снаодливи, одговорни, спремни за работа под притисок. Се изнасмеав убаво.....глупости. Барем да знаеа да напишат оглас. Имаше уште некој критериум кој треба да го исполнуваш, ама неможам да го најдам огласот.
Луѓе ми треба ваше мислење.На локална радио станица слушнав оглас за вработување,не е нагласено за каква работа станува збор,ниту име на фирма.И пријавување по смс само со име,години и тел број.дали можеби некој има искуство со ваков случај,или барем мислење ке ве молам.стварно е нејасно и збунувачки.
Mix Aerobik-Extreme: Бараме инструктори со искуство Контактирајте не на 078 441 235 Вашето резиме пратете го на e-mail: aerobik13@gmail.com https://www.facebook.com/mixaerobik?hc_location=stream https://www.facebook.com/pages/Mix-Aero ... 5876077364
Немам искуство такво Но штом не кажуваат за каква работа се работи зошто би се пријавила Мислам некако страшно ми делува таков оглас и никако не праќајте податоци на такви огласи. Познавам лице што за малку ќе завршеше во селска кафана а се пријави за работа во странство така на несигурно Ве молам внимавајте
Здраво на сите, Јас еве сакам да дадам оглас и на Форумот отварам нов салон и потребна ми е добра и искусна фризер-ка дали има заинтересирани, плата по договор. Ви благодарам и поздрав до сите