Кај мене во фирма има 40 часа неделно и ни минута повеќе, 4 денови по 7 часа а два дена по 6 часа. Празници и недели се плаќаат по закон. Е сеа да, маркет е ама сите знам бегате од нив. Јас како почетник ми беше договор на 21.000 Ако во месецот не зимаш боледување ти даваат 2.000 за редовност. Еден државен празник и една недела работев само..а имам многу малку стаж од минат труд (што исто така се плаќа) земав 25,500. Недели ретко работам зашто сите се тепаат да земат кеш плус а мене ми годи. Коа ќе ми притребаат пари тогаш ќе се побунам да работам и јас недели ако некад морам. За празници еден работиш еден одмараш
Другарка моја ја држеше таа позиција. Замина надвор од МК и нон стоп го гледам огласот. Платата не им е многу висока, плус далеку е. Веројатно затоа бегаат..
Дали имате слушнато за бмз германската фабрика што ке се отвара во бунарџик гледам имаат пуштено огласи ,дали почнале со работа или не ?
Зависи за која позиција аплицираш. За позицијата за која аплицирав и со искуството што го имам реков 1000 е.
Здраво,што мислите за фирмата Супер трејд(Гулф)?Имаа оглас пред некој ден,па сакам да слушнам чисто,пред да превземам нешто
Ако може повеќе податоци, за каква фирма се работи, дали може и од дома да се работи, колкави се платите итн.
Zdravo sto mislite za GEING? Aplicirav za adm asistent, bev na intervju (zadovolna sum od intervjuto) no sega slusnav nekoi negativni komentari pa neznam sto da pravam …
Од дома може да се работи да, но плато не знам точно, знам луѓе зимаат500 евра, 800 евра... Отвори на linkedin побарај ги