Zdravo, i jas bev na intervju za admin. assistent ) Iskreno i jas slusnav negativni komentari.. a i ne se nadevam deka ke mi se javat
Zdravo, dali znaete kako e rabotata vo Office Plus, sekoja informacija bi mi bila dobredojdena. Blagodaram odnapred
So e be ova site samo za fotelja se borite ....Koj ke sadi patlidzani be da mu e*am majkata .....nikoj motika nekje
Работат 12ки, дневна/ноќна за некоја мизерна плата и работиш се ( на оддел си кај родилките, па ако нема сестра во породилна сала те викаат и таму, па администрација водиш во дневник, исто и во амбуланта трчаш за прегледи и ЦТГ, асистираш на доктор при работа, да и смениш ролна/ставиш инструменти за стерилизација..итн) Директорката е прилично тешка за соработка и комуникација, гледа многу на ситници.
Дали знаете која е фирмата во Илинден или Бунарџик, странска инвестиција ќе била за производство на Тојота коли? Најавено беше и од Владата?
Zdr dali nekoj znae kade se bara rabotnucka, studentka sum i mi e potrebni skrateno rabotno vreme...Mi rekoa deka, mozelo vo kafici, dali nekoj ima isksutvo ?
Изгледа нема. Секаде има некои скриени некажани работи, не се почитува договореното. Нема "на прва " да се каже па што биде биде. Јас бев во Паком Компани во Визбегово на разговор за Магационер тоа е фирма со хрватски капитал за дистирубуција на бела техника, од телефони до клима. Абе како да конкурираш за НАСА. На прв разговор каде ти кажува дека се работи од пон-петок ама се останувало, после испадна и 2 смена, имало приватно лечење, службен телефон, попуст за производ и тн.И она идиотско прашање колку плата очекуваш?На вториот разговор се е исто ама почнуваат да се препелкаат, зошто платите се премали па на тоа ти дава минат труд па прекувремени.Мене ми извади некоја си цифра 28.600 ден со се. Нормално дека одбив, Сега гледам пак бараат.
Ма какви нормални огласи. Најинтересни се кога ќе почнат да кажуваат што се треба да работиш. А кога ќе ги прашаш за плата... Е тоа е ударно.. Па минималец за почеток. А покасно платата ќе се зголеми. И како капак на се, некаде не плаќаат прекувремени саати, ниту минат труд. Ужас. И после сакаат работници. Е па нема. И Дај Боже никогаш да не најдат.