Девојки, дали знаете некое бутиче или слично да има потреба од продавачка во Битола ? Контактирајте ме ако имате информација. Ви благодарам.
Здраво Феминки дали можеби знаете некој да нуди работа во бутик во Струмица. пишете лп доколку имате некоја информација. Ви благодарам
Луѓе, мислите дека има поента да се пријавува на нешто вакво или како што мислам, се` е однапред наместено? http://news.vrabotuvanje.com.mk/index.p ... e-vo-mepso Да не си ризикувам работа со барање потврда, не за друго...
Козметичко - фармацевстка компанија TianDe Ние сме во моментов во потрага по нови консултанти и деловни партнери, кои би сакале да се развие TianDe бизнис заедно со нас и ја искористам оваа одлична можност да се обезбеди нивната финансиска иднина. Ние нудиме можност не само да се прават пари , но , исто така, да се направи нешто од корист за нашите консултанти во многу области од нивниот живот. Како дистрибутер : 1 . Вие имате пристап до големопродажните цени на TianDe производи. Така, вие сте во можност да го продаде овие производи на вашите клиенти со сет профитна маргина. 2 . Имате екстра месечни примања благодарение на промет на вашиот тим . 3 . Ќе се вклучени во многу привлечни промоции и право на наградите од компанијата (предмет на исполнување на критериумите ). 4 . Имате целосна обука се предвидени заедно со продажба и градење на тим за обука. 5 . Имате целосна поддршка од нашиот тим. Стотици илјади консултанти во целиот свет се приклучуваат TianDe корпорација за различни причини. Се претпоставува дека главната причина е голема шанса да се заработи екстра приход, само со помош на нашите производи и кажувам на луѓето за нив. Но TianDe корпорација нуди не само пари . Нашата група на фантастични луѓе имаат шанса да учествуваат во разни обуки низ Европа и на Далечниот Исток , да научат за производи од биохемичари кои се промовира TianDe во различни земји и исто така учат за продажба техники и тимска работа. Еве некои причини зошто тоа е во вредност од вашиот додека да се приклучат TianDe : 1 . TianDe е една од најбрзо растечките козметички компании во Далечниот Исток и Европа. 2 . Нови и уникатни производи во локалните и Велика Британија на пазарот. И шанса да стане пионер ! 3 . TianDe производи се базирани на природни екстракти од егзотични растенија и имаат терапевтски својства. 4 . TianDe производи се од највисок квалитет со ISO Европската сертификација. 5 . Многу атрактивна маркетинг план на компанијата. 6 . Можност да запознаам нови луѓе од различни земји. 7 . Поевтини производи за вас и вашето семејство! 8 . Бесплатна регистрација со минимална инвестиција потребно да се започне бизнис . 075 303 377
Не знам дали мислењево ми е во соодветна тема, но ако не е, модераторите нека го префрлат во друга. АКО НЕКОЈ ИМА ПОТРЕБА ОД СВИРАЧИ ЗА БИЛО КАКВА СВЕЧЕНОСТ, КАКО ШТО СЕ СВАДБИ, ОДЕЊЕ ПО НЕВЕСТА, ВЕРИДБИ, ИМИЊА, РОДЕНДЕНИ И ДРУГИ ВЕСЕЛБИ И СВЕЧЕНОСТИ, ВО БИЛО КОЈ ГРАД, НЕКА МЕ КОНТАКТИРА ВО ЛИЧНА ПОРАКА.
Девојки, сакав да прашам нешто во врска со самото аплицирање околу некое работно место. Еве на пример налетав на еден оглас каде нели пишува кои документи треба да се приложат, меѓу кои и ПРИЈАВА! Каква е таа пријава, дали се купува готова и треба да се потполни или мислат на молба? Ај ве молам за одговор?
Се бараат следниве позиции за текстилна компанија во Скојпе: 1. Моделар/ка - шеф на производство 2. Кројачи/ки 3. Шивачи/ки 4. Сметководител/ка 5. Хигиеничарка Повеќе информации во ЛП
На пр. на оглас на општина се под точка 1,2,3,4,5,6... пр. ги исполнувам условите за 5 и 6. Дали можам да конкурирам и за двете или само за еднато место? Ако испратам и за двете нема да ме земат во предвид ни за едното?
Треба да поднесам за секое место посебна пријава или на една пријава да ги назначам сите точки за кои сакам да конкурирам?
Не сум баш сигурна за во која тема е прашањево ама ајде тука ќе пишам. Ме интересира ваше мислење дали би аплицирале за работа на која веќе ве одбиле. Јас аплицирав пред 3 години во фирма за агент за продажба и денови пак гледам оглас објавиле? Се мислам дали пак да им пратам CV. Што мислите вие? поздравче
Јас би пратила,и мислам дека тоа е сосема во ред,3 години е огромен временски период во мегувреме можеби си стекнала искуство плус,си напредувала,имаш повеке знаење итн..итнн
Спојлер знае ли некој кај може да се најдат огласи за продавнициве од Адидас,Најк и налик на нив?Никогаш не сум сретнала таков оглас пример на Пазар3 или реклама 5
Пред 2 месеци имаше на вработување оглас за во спорт висион. Беше другар и влезе. Ама јас лично не ти препорачувам зошто нуделе многу лоши услови и мала плата.