Не треба лично да го доживуваш. Такви се, обично. Немаат култура и начин на однесување. Тапкање во место.
Знам, сум поминала низ истото. И сум плачела дома насамо. Ама сега повеќе не, на иронија удирам. Од секого човек не бидува.
Тоа се наоѓа у п... дим локацијата и сега јас такси 500 ден у 1 правец и 500 у друг и се нашла некоја шугла исфрустрирана да си лечи комплекси .
Абе одев до Скопје, на тоа лажните огласи за работа, трошев и повеќе од ова што го пиша. И на крај ќе ми речат може само трета да работиш за 17.500 или 23.000. Оти во меѓувреме си вработиле свои, на нормално работно време. Што се имам поминато, тешко некој сега да ми се куроперчи и да ми кажува што и како.
И јас се нервирам за тие работи... Отидов во Алфи и Елида(дирекцијата).... Платив толку такси... а они каоо ќе ти се јавиме подоцна, а ништо од јавувањето...
Алфи имаме и во Скопје, а и во Куманово имаат огласи цело време ама никој не прифаќа да работи таму ради условите сите се жалат и затоа сите бегаат. Елида имаме исто едно во близина кај што живеам ма да ги има во Куманово во Скопје се 2-3 неколку пати пазарував таму и тие се на исто ниво од ранг Алфи. Ти направиле услуга Алфи и Елида што не ти се јавиле. Алфи имам другарка што работеше и условите во Куманово се катастрофални за минималец не знам кој прифаќа такви услови....
Не мора да прими ама да ме навредува мене и академијата дека не сум квалификувана доволно??? Оди таму...
Да не заборавиме робата во Алфи е со грешка 99% и кога одиш да им ја вратиш ОЧИ ЌЕ ТИ ИЗВАДАТ нема да ти вратат ...Воопшто не е поефтина од другите ланци Агротехна има исти цени слични со подобар квалитет за овие Нептун да не зборуваме.Со Агротехна има позитивно искуство, додека со Алфи негативно . За Алфи има многу лоши коментари и на Гугл рецензии.. луѓе се жалат дека не враќат производи дека се арогнатни и ужасни.
Мене криво дека мене ме одбија, апред некој ден видов нови продавачки имаат.... Барем во лице нека ми кажат дека не ме сакаат ... Има кај нив и расизам и дискриминација .
па не сум сигурна дека можеш со академија да имаш таква улога. Која академија ја имап завршено? ако е нешто за дигитал маркетинг тогаш не е баш тоа што бараат