Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Огласи за вработување

Дискусија во 'Барање работа' започната од Artemission, 7 октомври 2011.

1. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    izabela.nik и јас истото го мислам, дека ги ставаат огласите само за да си ги пријават веќе вработените. И јас праќам CV еве веќе неколку месеци и никој до сега не ме повикал на интервју, ниту пак сум добила некој повратен одговор. Ништо :worried:

На izabela.nik му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Девојки како праќате CV треба да сте регистирани или :?:

извинете за оф топик :)

3. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Не, ако во огласот има наведено e-mail адреса праќам на таа. Инаку, сум забележала и огласи без телефон и без e-mail адреса. Можеби тие се за веќе вработените, што знам :?:

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Некој тековен оглас поврзан со земјоделство, здрава храна?
    Не мора да е конкретно, туку се што е поврзано со земјоделството е добредојдено (освен аргат-ка ) :D :P

5. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Знам дека не е соодветно местово ама да прашам Дали има некој работена во аква парк на плажа во охрид?и ако има ке ве молам кажете како е платено во летниот период поздрав.

6. Oki777

Oki777 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    5
    За Тетово се бара работничка кај нотар. За повеќе информации во инбокс.

7. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Луѓе повикана сум од Цептер за работа.
    Нешто околу презентации во кои ќе се продаваат производи на Цептер кои чинат вистинско богатство.
    Имал некој добро/лошо искуство со Цептер?
    Моментално сум на обука овие денови...

8. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    13.544
    Феминки, работам во маркетинг агенција веќе подолго време, моментално имаат кастинг за нови девојки.

PromoTeam Mkd
    Potrebni se promoterki i supervizori za odrzuvanje na promocii vo Kumanovo, Veles, Prilep, Bitola i Strumica....
    Povekje info Inbox

https://www.facebook.com/promoteam.mkd
    еве и линк од профилот, пишете им слободно, јас сум задоволна од агенцијата.
    За Скопје веќе се организирани вработените, ама еве нешто за феминките од други градови :)

9. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Не е баш поврзано со темава, ама не знаев каде да прашам. Сакам да пратам CV во Халк Банка, всушност постои формулар на нивната страна и има задолжително поле - посакувана работна позиција. Што да напишам овде? Благајна, шалтер, кредитирање? Некако ограничено ми изгледа ова. Совет?

10. Tofffy

Tofffy Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0

Ако може повеќе информации, која е задачта на промотерките и нормално заработувачка?

11. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    13.544
    Најчесто е по маркети, се работи на штанд пред маркетот и внатре во маркетот каде што е изложен производот што се промовира. Задачата е да се зголеми продажбата на производот, си има текст што се учи што треба да се кажува на муштериите, зошто да го купат и зошто е на промоција. Ништо комплицирано. Се плаќа во просек 150ден од саат (некогаш повеќе некогаш помалку), се работи 4-6 саата за викенди, најчесто сабота и недела одсабајле, некогаш има и попладне.

На Tofffy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    До кога е активен огласов?
    Може ли сеуште да се пријавиме?

13. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    13.544
    Нажалост, не. Обуката беше во вторникот. Ако има нови информации, ќе постирам. :)

14. My.Way

My.Way Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Здраво, сакам да прашам дали некој знае или има искуство со работното место учител во центарот за изучување англиски јазик Helen Doron. За условите, платата...... било што :wasntme:

15. BV87

BV87 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    81
    Здраво феминки, би сакала да прашам дали некој од вас има искуство со агенцијата Grey Worldwide, има работено кај нив или знае нешто какви услови нудат за работа, плата и сл. (пред некој ден имаше оглас за кај нив, за модератори и супервизори ). Се што најдов онлајн за нив е дека се маркетинг агенција и адреса во Скопје, ако некој зане повеќе информации, би ви била благодарна :)

16. denizzz

denizzz Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2014
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    69
    Здраво сакам да прашам дали некој знае некое козметичко студио или центар да бара практиканти за учење во скопје (карпош) ПОззз

17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Конкурс за избор во наставни звања и административен работник
    1. еден наставник во сите наставни звање во областа на Бизнис менаџмент
    2. еден наставник во сите наставни звање во областа на Сметководство и Финансиски менаџмент
    3. еден административен работник

http://www.fakulteti.mk/news/14-03-19/o ... kopje.aspx

18. Elena88

Elena88 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Zdravo,
    neznam dali bas ja pogodiv temata za da postiram prasanje ama ajde... :P me interesira dali nekoja od vas dosega ima raboteno vo Helen Doron -uciliste za str jazici....me interesira vaseto iskustvo,plata,kako se so rabotno vreme...slusnav nekoi negativni komentari pa da znam da ne si go gubam vremeto dzabe.

fala :)

19. Roxanarouge

Roxanarouge Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    18
    Потребни се девојки за работа на плажа во Охрид , обезбеден смештај и осигурани.
    информации во лп

20. Venera.13

Venera.13 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    15
    Бидејќи незнам каде да го поставам прашањето однапред се извинувам што ќе си прашам тука. Дали некој можеби знае да ми објасни на кој начин функционира страницата www.prv.mk т.е ме интересира како се аплицира за огласот односно дали директно на наведениот мејл и зошто не ги пишува квалификациите кои работодавците ги бараат од работниците. Наведено е само работнот време и платата а друго ништо не е објаснето. Фала