Имам слушнато коментари дека се најлоши. Маркетинг Никој веќе не им се пријавува веќе година дена. Мобинг и слушнав маркетинг примаат само убави девојки
Здраво, Јас бев во Јануари на интервју во центарот што е во Железара.Смените се по 6 саати и секоја втора сабота 12 саати се работи.Платата е 20 иљади,јас немав искуство со дијализа па можеби затоа ми ја понудија таа плата. Ми се јавија дури во Септември ако сум била сеуште заинтересирана да почнам си работа ама ги одбив,малце пари е за таа работа според мене.
Dali ima nekoj pisuvano teskstovi za Ridarect Media? Porano dva pati me odbija pa Sega po nekoj period mi zakazaa intervju....ako nekoj saka da spodeli neka mi pisi lp
@macencef Побарај на search, имаат пишувано за фирмава, а и го познавам газдата, ужас од човека, така да логично и фирмата да е таква. Ридарец мислам првично беа фурна во Прилеп, леб правеа, па демек ќе се ширеа и во други градови, ова пред многу години беше, на крај ги снема сите постови и сега се Ридарец Медиа.
Јас ќе ти кажам, никако од лично искуство. Ако те одбиле предходно ти направиле многу голема услуга. Имам пишувано баш на оваа тема во темата за преварантски фирми срчни. Ќе си направиш голема услуга ако не се вработиш од проста причина на нехумани односи како и нередовна плата. Исплаќаат плата на два месеци.
Искуство со Елида маркети? Плата колкава е? Кога ја исплаќаат?? Во 19ка елида/Куманово каква е шефицата??(ако знаете мн добро ќе е)....
A mene me interesira dali nekoja bila na intervju, a bila bremena, konkretno pri kraj so bremenosta. Sakam da menuvam firma i uste od sega apliciram na oglasi iako sum na kraj so bremenosta, ako me viknat na intervju ke otidam, ako se ponudi remote rabota mozham da rabotam od doma so bebe (rabotev vaka i so prvoto, samo 40 dena koristev porodilno) , no cisto me interesira kako vi izreagirale koga ste otishle na intervju, sekako ako ima nekkja da spodeli. So ogled na toa kakva balkansko selska drzhava sme, prvo bi ocekuvala da me izmerkaat ostro od glava do peti so osuduvacki pogled, a ne da se fokusiraat na moite kvalifikacii
Мислам дека ке те одминат, оти таков ни е системот глуп за жал. Поарно искористи трудничко, и при крај аплицирај си и договори со фирма штом ти заврши да си почнеш со работа.
Здраво. Бараме хигиеничарка за во фирма за во индустриска зона Визбегово. Работно време од 8 до 16, викенди и празници не се работи. Се чистат канцеларии и два тоалети. Превозот не е обезбеден. За платата, кандидатките ќе бидат информирани лично.
Доколку компанија сака да ме вработи (онлајн, работа од дома) но се наоѓа во САД, кои се легалните постапки кои морам да ги исполнам за да работам/сум пријавена таму? Ако има.