Огласи за вработување

Discussion in 'Барање работа' started by Artemission, Oct 7, 2011.

1. Принцес❤️

Принцес❤️ Активен член

Не аплицирав, видов дека имаат оглас па затоа и прашав.

2. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Има во таск можност за работа само 2ра или 3та смена? Од дома, да не е само прва:)

3. veris

veris Истакнат член

Извини, дали се работи за работа од дома? Сакам да работам од дома додека не се вработам. Благодарам однапред.

4. Aquanalia

Aquanalia Истакнат член

Здраво,
    Дали има некој вработен во Sportvision?
    Смените биле прва,втора,меѓусмена ама со договор меѓу вработените, како и слободниот ден. Како функционира ова,мислам барем на неделно ниво би требало да се менуваат по смени и да има еден статичен слободен ден, зошто една недела ќе сум слободна во понеделник,друга во петок после 10 дена нема логика..
    Доколку има некој да сподели искуство,може и во порака.
    Фалаа:)

5. Mari4e91

Mari4e91 Истакнат член

Здраво барам работа како обезбедување со лиценца и искуство (за штип ) фалаа

6. macencef

macencef Популарен член

Hepening vo bitola baraat Administrativen Asistent. Porano razbrav deka ne im plakaat plata i po 2 meseci kasnat. Ako ima nekoj info neka mi pisi...

7. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Другарка работеше во Спорт М и таму имаа одмор само 10 дена зошто беа пријавени на пола работно време и така ги шупчеа. Најверојатно и овие се такви што е договорот меѓу себе. :)

Aquanalia likes this.
  8. Aquanalia

Aquanalia Истакнат член

Фала ти на одговорот.:)
    Стварно не знам како би функционирало тоа да за смени и слободен ден во неделата треба да си се договараш со колегите без конкретен распоред.. Затоа реков да прашам искуство..

9. idktbh

idktbh Истакнат член

мислење за sinceritas? да не има некој на форумов што работел/работи таму било кој сектор ако може да ми пише

10. peperutce777

peperutce777 Истакнат член

Аплицира? Ти се јавија за интервју?

11. TheRGirl2

TheRGirl2 Активен член

Здраво, има ли некој искуство или некакво познавање за американската фирма во МК за диспечер HBM Express (Evangelion Logistics) позади Capitol Mall што се наоѓа?

bookslover likes this.
  12. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Здраво, дали има некој искуство со CompanyWall?

Melissa_39 likes this.
  13. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Дечки, имам портфолио со attorney copywriting, напишани примери за адвокати и слично.
    Прашањето ми е дали некој би ме вработил вака само со портфолио, затоа што немам диплома за ова?
    Искуства?

14. macencef

macencef Популарен член

Ne. Nitu aplicirav nitu se izgorvam taka. Zavisam od zdravstvenoto i jas i sin mi. Ako ne me prijavat, posle duri posle 1 godina mozam da se prijavam vo fondot za zdravstvo i vo avrm. Ednas taka mi se sluci. Aj jas mozi nema da se razbolbvam, ama sin mi se razbolva sekoja sezona na grip, nema promas, oti vo klasot ima deca sho roditelite gi nosat i bolni i so temperatura. I ic uvo ne gi boli. Na nastavnickata mu e uste polesno oti pomalku deca ke odat na casovi i ne mora so site da se spravuva. Da bev free i ic ne mu ja mislev, mn gajle ke mi bese i za zdravstveno i za se. Oti takva "ubava" pozicija ne ja nudat na bilo koj ako e dobra - na takvi pozicii si stavaat so vrski nekoi kokoni. Ne jas ili ti.

15. carly j

carly j Истакнат член

Ако нивото на познавање на јазикот ти е C1/2 (проверуваат на повеќе места, те прашуваат од неколку области на граматика/лексикологија/вокабулар), би можела. Секако, и ако се докажеш на напишани тест статии на одредени теми без плагијат/ai. Ако толку сакаш да работиш тоа, заврши некој ефтин/бесплатен онлајн курс барем да имаш во CV.

Curious cat likes this.
  16. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Тешко, канабисџиите не седат на фемина, за NYSK и ќе најдеш по нешто, мада Синцеритас, по последниве финансиски што им ги видов на МСЕ, у последно време праат добар профит. За што те интересира поточно? Знам кај нас на факултет беа минатата година, ама не ги фатив.

idktbh likes this.
  17. Melissa_39

Melissa_39 Истакнат член

jas aplicirav no ne mi se javija mozebi deka ne sum od skopje nezz sto e problemot a imam iskustvo vo call centri

18. idktbh

idktbh Истакнат член

За пракса аплицирав, ми искочија огласи и океј услови имаа. Имаат поише сектори што ми се по струка(микробиологија, контрола на квалитет итн) па се распрашувам вака случајно да не се најде некој што знае како стојат таму работите за да можам да решам

19. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Во однос на услови мислам дека се најдобри во Македонија? Можеби парираат едни велешани, знам пошто мене па култивација ми е бранша и се познава кој фрлил пари а кој е стиснат. Иди види како ќе поминеш и не не заборавај тука лол.

20. Fluke18

Fluke18 Истакнат член

Здраво,дали може некој да сподели искуство со компанијата Company Wall,конкретно за во call centarot