Denes bev na intervju, prashuvam konkretni prashanja ne mi dava odgovor. Prashuvam shto tochno nie bu nudele/shto prodavame i toa ne mi go odgovori konkretno tuku mi izbegna odgovor. Imash procent od prodazhba prashuvam kolkav e procentot mi kazhuva deka na 5tiot den od obukata se objasnuvale tie raboti... Ne mi ostavi nekoj vpechatok poseben, no ako ima nekoj shto raboti tamu neka kazhe sepak nemam raboteno tamu i ne znam. Ova e samo prv vpechatok.
Здраво Да ве прашам за искуства во Lear Тетово,како се со плата,дали лесно се достигнуваат таргетите,дали плаќаат минат труд итн .
Здраво Сакам да конкурирам за професионален војник огласот е веќе пуштен. Ако може да ми објасните како тече една обука дали е тешко ко што викаат, сепак е војска и нема лесна работа, но сакам да ми кажете ваше искуство со оваа работа.
добро што им е проблемов на фирми каде чекам една недела (минатиот пат еден месец) за повратен одговор, само за да ми кажат дека позицијата е достапна дури за месец време, па дури тогаш ќе ме контактирале. не е прв пат да ми се случува, зошто се изживуваат врз народот? барем нека наведат временски рок во огласите. а често истиот оглас врти повторно. барем знам да не аплицирам пак на тие места.
Да прашам некој да сподели работно искуство во брзи кредити? Неможев да најдам некој да пишал како е за работа..
Дај пушти го чајчето, иначе знам им ги гледам имаат огласи отворени веќе година дена (упс). Шо е проблемот? Менаџмент?
Огласов го уништуваат на фб со коментари. И оправдано Што е со возрасната рамка? Луѓе после 35 годиини не се способни за работа? Подалеку од вакви фирми
Која смешка е огласов, има старосна година, извини ако 35 години е старо и не можеш да аплицираш господ да чува од вакви огласи
Здраво, имам интервју за Transcom customer care на англиски. Ако знае некој нешто повеќе на пример совети.. може да ми се обрати итно ми треба работа па би сакала да го поминам добро интервјуто.
Газдата има одбрано лоша , самобендисана раководителка која незнае да прави баланс и менаџира со камшик. Газдата и верува и џабе се докажуваш. Мали плати за голем ангажман.
Дечко ми беше на интервјуто пред скоро година дена. Биди само опуштена и лабава, не се стресирај, ќе те прашуваат нешто да ти го видат знаењето на англискиот дали го зборуваш флуентно, нема да е нешто престрашно. Знам дека го прашуваа да се претстави, хоби и такви слични работи, ептен лабаво беше.
https://cityconnectnorthmacedoniatranscom.recruitee.com/o/bptynlwfl4 За тие германски што зборуваат еве супер понуда од транском.
И како поминал, ја доби ли работата? Изгледа промениле некои начини, сега е онлајн интервјуто од 30мин, инаку ти благодарам на инфото, ќе внимавам
И тогаш беше исто така 30тина мин, и се правеше базична конверзација, само опуштено. Инаку да ја доби ама ја одби понудата не му се допаѓаа условите и платата, па си најде нешто подобро. Сега не знам како се со плата искрено и со услови.