SEAVUS пушти оглас за вработување на 400 луѓе низ Македонија. Аплицирање тука http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-adve ... oper/12805 Надежно некоја од вас ке биде дел од тие 400. Со среќа, бидејќи од лично искуство знам дека се топ фирма и крајно професионални.
Барате активно работа? Ако вашиот одговор е ДА, не чекајте , Германскиот магнат во областа на мулти левел маркетингот-" LR HEALTH&BEAUTY SYSTEMS", Ви нуди низа поволности за САМОБРАБОТУВАЊЕ и стекнување на ФИНАНСИСКА НЕЗАВИСНОСТ! Тоа го остваруваме со единствените наши фактори на успехот: -Квалитетни брендирани производи изработени во Германија(парфеми,здрава исхрана, козметика,шминки,накит итн) -40% заработка од секој продаден продукт -Јасен транспарентен бонус систем -Уникатен план за добивање автомобил -Одлична обука и услуги со цел за развивање на соптвен бизнис. Пишете ми ЛП за повеќе информации
Ubavo sto SEAVUS bara 400 lugje, ama site se povrzani so IT tehnologija. Na site sto imaat poznavanja od ovaa oblast, so sreka! A da se nasmeeme malku, da vi kazam slucka: Odam kaj mojot doktor na pregled, a toj ne moze ni da me prasa sto mi e i zosto sum dojdena...Non - stop mu dzvoni telefonot, non - stop go baraat i taka jas sedam i si bleam vo ordinacija. Koga konecno zavrsi so edno dva tri povika, mi vika: deeee, ne stignav ni da te prasam kako si, samo me baraat. A jas mu vikam: Pa zasto si ucel za doktor? Sto ne magistrirase evropski integracii, nikoj nemase da te bara! Bas kako mene
Девојки, имав аплицирано за работа преку оглас во поликлиника Емергенца во Студеничани и ме викнаа на интервју за утре. Јас стварно ништо не знам за поликлиникава, прашав и неколку луѓе и они не знаеја ништо да ми кажат, па би ви била благодарна да ми кажете збор - два за институцијава, зашто не сум од Ск и се мислам и дали да идам и на интервју. Фала ви
zdr...na site jas dolgo vreme trasam rabota nemosa dma najdeam ako mose nekoj da kase nesto za rabata ako znaje pozz nas site
Да се мачам да прибирам документи или не http://www.fakulteti.mk/news/14-05-03/o ... vstvo.aspx Јас искрено мислам дека веќе има запослено на овие огласи посебно за плата околи 1000 евра што е. Туку бараат пријава да се приложи. каква е таа пријава, кај да ја најдам ако знае некој?
можеби не е вистинско место-се извинувам ама дали некоја од вас знае каде поточно се наога НВО Нова? однапред ви благодарам
Се бараат итно женски кандидати за позицијата Assistant Waitress за потребите на бродската компанија Carnival ! Потребно е кандидатите да имаат познавање од англиски јазик и да имаат над 21 година. Сите заинтересирани можат да испратат CV на info@majomi.com.mk или да се јават на 078/204-779
Незнаев каде да пишам, се надевам дека ова е сооветната тема .. Барам работа за од 1ви јуни , па ако имате било каква информација би била добредојдена , заинтересирана сум за работа во маркет, колонијал, продавници со најразлична дејност , во рестран во кујна и слично.. благодарам однапред
Што мислите за огласите кои што се објавени на http://www.prv.mk, дали се вистинити, има ли некој најдено работа преку овие огласи?
Јас ги следам и забележав дека истите огласи што ги има на avrm.gov.mk ги има и овде. Можеби ги превземаат од таму.