Дали некој знае колкава е платата на апликативен програмер во Алкалоид? Однапред благодарам на одговорите
Супер! Сега како сите други што прават, треба да посветиш време на гугл за совети како да стигнеш до ремот вработување.Најлесно е да направиш линкедин акаунт и во срч да бараш да ти прикаже ремот вработувања. Не се откажувај и нонстоп аплицирај Немам лично никој да препорачам ама самиот факт дека знаес добро јазик ти е предност за ремот вработување Со среќа
имам 2јца во кругот кои работеа на таа позиција и задоволни беа. Секогаш корекни со исплата и мнг пријатен однос. Сега платата мислам дека не беше којзнае колку ама битно беа задоволни
Zdravo te molam za podetalni informaciii, bidejki i mene mi treba rabota. Mozam da komuniciram na 4 jazici, vklucitelno angliski
Среди си го линкедин профилот и барај ремоте, како што сите ние правиме и секако повели цела листа на страни со огласи од кои неколку се само за ремоте ⦁ Vrabotuvanje.mk ⦁ Kariera.mk ⦁ Vraboti.se ⦁ Apliciraj.mk ⦁ Bintern.com ⦁ FB Groups ⦁ uk.indeed.com or just indeed.com ⦁ LinkedIn ⦁ Idealist.org ⦁ Career builder ⦁ Monster ⦁ Glassdoor (oriented for companies) ⦁ Dealroom.co (oriented for companies) ⦁ Owler (oriented for companies) ⦁ Crunchbase (oriented for companies) ⦁ The official board (oriented for companies) Websites for remote job positions ⦁ FlexJobs ⦁ We Work Remotely ⦁ Remote.co ⦁ Jobgether ⦁ Dynamite Jobs ⦁ letsworkremotely ⦁ JustRemote ⦁ Growmotely ⦁ Pangian ⦁ Working Nomads ⦁ Remotive ⦁ Flexa® Careers ⦁ Workew ⦁ Remoters ⦁ Skip The Drive LLC ⦁ GoRemotely ⦁ RemoteHub ⦁ Remote Tribe ⦁ Citizen Remote ⦁ FindAsync ⦁ Nodesk ⦁ NoCommute ⦁ Remote Work Junkie ⦁ People first jobs ⦁ Remote 4 me ⦁ Torre ⦁ Remote OK ⦁ JobsPresso ⦁ SkipTheDrive ⦁ TalentRoo ⦁ Job Rack ⦁ Job boards with remote options: ⦁ *Tech* ⦁ PowerToFly ⦁ AngelList ⦁ Dribbble ⦁ Built In ⦁ Tech Junction ⦁ Tech Jobs for Good ⦁ Jobsfactor Ова е цела листа на Job Boards што ги имам собрано и секој ден праќај по 4-5 часа CV-ња.
Здраво, има некој да сподели искуство со ПроКреди Банка? Имаат оглас и сакам да аплицирам па да знам што да очекувам.
Zatoa sto ne gi biva zatoa , od plata do rabotno vreme , za odnos nadreden vraboten da ne zboram. Tvoite poznanici sigurno ne si otisle od sto bilo preubavo
Оф леле си заминаа бидејќи отидоа странство да живеат. Јас го знам како подобро место за работење ама очиглендо секој си има различно искуство. Иначе имаат нормални работни саати како секоја продавница во трговските и со плата никад не каснат