некој искуство со тиквеш за оператор во магацин имаат оглас пуштив но ме нема никој побарано дали знаете дали треба врски или
Дали на вработување или на кариера имаше огласи за со пола работно време. Моментално не знам дали има пуштено уште сум на породилно па рано ми е да разгледувам вакви опции
Дали има заинтересирани за 1.фризерка или за 2. правење нокти со или без работно искуство за работа во новоотворен фризерски салон во населба Лисиче спроти Џевахир? Не е важно на која возраст е..
Toa e call centar, ne e it kompanija kako sto pisuva vo oglasot. Prodavaat sertifikati sto nemaat vrska. Katastrofa, mnogu losa rabotna atmosfera a nema nikakva obuka nego direkno rabotis uste prvite 2 nedeli. Ne preporacuvam na nikogo.
Elco, Elkom, Acvilla istoti e, call centar, ne e it kompanija kako sto pisuva vo oglasot. Prodavaat sertifikati sto nemaat vrska. Katastrofa, mnogu losa rabotna atmosfera a nema nikakva obuka nego direkno rabotis uste prvite 2 nedeli. Ne preporacuvam na nikogo. Gazdite mnogu arogantni, celo vreme imaat oglasi za rabota i nikako da najdat soodvetni lugje site im begaat.
Здраво. Кои вештини ги поседуваш за дата аналист? Програми, апликации, ниво на знаење? Од каде се почнува ...ако сакаш да ми објасниш. Си барам работа и некако босо се осеќам со сиве новитете на пазаров. Би зела и онлајн курс само за да научам нешто ново.