Здраво некој искуство со Пивара Скопје...бараат оператор во контакт центар. Во огласот немаат наведено детали. Како им се смени, плати,каква е атмосферата?Ви благодарам.
Да Ама затоа секогаш пред да сменам гледам кои придбивки ги имам и ми се приоритет. Тоа што пред тебе други имаат унапредено треба да прашаш зошто е така. По правило поискусен секогаш треба да е пред некој нов, ама сигурно има нешто зошто ти не си.
Како и секаде може да влезеш без врски, но може и некој да те препорача. Зависи од број на пријавени кандидати. Оваа позиција е најпотценета и не се многу замараат со изборот. Плата кај нив е околу 30.000 Но, да знаеш дека имаат многу работа, а платата иста како и сите други фирми. А за напредок малку потешко кај нив ако тоа ти е цел во иднина.
Некој да не работи во калцедонија скратено работно? како е дали е добро, плата колку даваат да не знае некој
Vo Stokomak baraat za nabavka? Ne sum videla oglas. Pisi kako davaat plata ako doznaes i za Pivara Kontakt centar nekoj da kaze info plata uslovi.
Здраво, дали некој од овде работи во Магна фабриката во Штип? Да ми каже како е, во колку смени се работи, дали е тешка работата?
Зависи од клиентот. Имаш од 12 до 20 Од 14 до 22 Од 15 до 23 Прва нема. Третата од 18,19,22...до даље. Англиски, шпански.. Пиши ми порака.
Дали некој знае кои компании им се клиенти на Manpower Group на балканов, т.е. за чии потреби објавуваат огласи и регрутираат?