Здраво до сите членови, Ми натиот месец поставив објава дека се барат истражувачи за хонорарна работа. Годподин од форумов има аплицирано крајот на Март но од технички причини на неговиот маил не беа во можност да одговорат. Го замолувам господинот доколку ја прочита поракава одново да прати апликација. Благодарам
Ova od zbor do zbor kako jas da sum go napsiala !! Istata situacija ja imav vo petokot, odnosno vcera !!!!!! Jas licno resiv da ne rizikuvam od start tuku da ja prifatam rabotata za koja mi bese spremen dogovorot. Potpisav. Kaj mene i dvete firmi se stranski, ama ednata e po perspektivna i jas presrekjna bi bila da me primaat! Denes ja resiv zadacata i od ponedelnik ke imam odgovor dali sum primena ili ne vo po perspektivnata. A jas potpisav vo prvata. Iako zvuci glupavo ama imam plan ako me primaat vo vtorata. Pisi mi LP ako ti znaci ke si spodelime iskustvo. Treba da celime na poperpektivni firmi po moe, vremeto e kratko i dragoceno e iskustvoto i tretmanat sto ke se steknat. Ama ima vakvi krstopati kade treba da sme fer so SITE firmi, zatoa pretpazlivo i gledaj da e i za tebe dobro, toa e najvazno.
Здраво до сите членови, Ми натиот месец поставив објава дека се барат истражувачи за хонорарна работа. Годподин од форумов има аплицирано крајот на Март но од технички причини на неговиот маил не беа во можност да одговорат. Го замолувам господинот доколку ја прочита поракава одново да прати апликација. Благодарам @Iva:) да сеуште може да се аплицира, на континуирана база се пријавувањата. Поздрав
За какви раб позиции станува збор и што има другата форма штп ја прави поперспективна? Да не е нешто сo вешт. Интелегенција?
Јас лани потпишав договор во фирма за работа која не ми беше по мерак и требаше да почнам од вторник, а во понеделникот ми се јавија и ми дадоа понуда во друга фирма каде што бев на интервју и за работа што ја сакав. Ја прифатив втората работа и им се јавив во фирмата каде што требаше да почнам, им објаснив и веднаш ми го прекинаа договорот.
Ако е за колид фудс подобро не бараат нон стоп. Ако е за колид с не знам дали ќе ти се свиѓаат уаловите али фиксна 35 ќе ти е зависно што возиш.
Ne e so vestacka intelegencija, dvete kompanii se internacionalni ama velam po pervpektivna so toa sto vtorata e mnogu po rasprostraneta i prosirena vo svetot I po uspesna od drugata. Pa na mojot razvoen pat I te kako e po perspektivna. Toa ODMA se gleda I od ubavite uslovi za rabota koi gi nudat vo sekoj pogled!!! Stanuva zbor za 2 razlicni pozicii vo IT .
Имаа пуштено милион пати. На вработување обично ги пуштаат огласите и тоа им гласат се бараат дитрибутери М/Ж стигна тоа време каде нема разлика помеѓу машки и женски само да седне и да вози.