Здраво на сите. Дали некој може да сподели искуство за работа во Зара во продавница или во нивниот центар за грижа на корисници. Исто така ме интересира дали постои можност да се оди само 1ва смена на работа.
Здраво дали некој знае нешто за фабриката Магна во Штип за вработување на административни работи човечки ресури каде може да се аплицира
Какво искуство/мислење имате за DIAVERUM? Ланец на клиники со фокус на бубрежни заболувања и хемофилтрации...Шведска компанија се мислам Имаат оглас за доктор и медицинска сестра/техничар
Здраво, дали инженерот работи во Африка? Неколку пати сум се мислела да аплицирам кога ќе видам огласи ,но некако ме плаши работењето во Африка (вируси, болести таквите работи)
Дали имате некакво фајде видено од Линкедин Премиум? Во смисол, повеќе и вистинските луѓе да ви го пронаоѓаат профилот, можност за развивање повеќе конекции со регрутери, полесно доаѓање до работа, дали сте добивале повеќе пораки така?
Оператор во Кол центар, Авицена? https://jobs.com.mk/oglas/kontakt-o...lrckQGLMveHqNfBpUWqfC_lE7ccwwJeqPJ9DmTZFPeQWT
Па ако може подетално да ми кажеш што прашуваат,јас имав веќе телефонско интервју,па сега ме викнаа на второ во канцелариите во ск
E незнам ја аплицирав за некој менаџер таму и не ме викнаа на втор разговор, само првото интервју го поминав. Со Среќа!
Ја онака се пријавив и ми договорија интервју и почнаа западни фори некој за да видат како размислуваш и имаше едно прашање колегата ти има нешто итно и треба да си оди работата, меѓутоа има работна обврска која останува од него треба да се заврши како ќе го решиш проблемот. И ја му го пукнав од рака, и утре има ден и исчезнаа
Хаха,епа ова не е за менаџерска позиција. Може зависи за која позиција алицираш,па така и интервјуто.
Овие мајтап си играат, имаат цел тим регрутери ангажирано да бараат луѓе, неможат да ги најдат. Неколку дешавки овдека имам прочитано слични. Па да те носат во Бугарија на обука 6 месеци, како да мислиш за Наса да работиш не за фамозното Лидл. Еве ако има некои што успеал да се вработи нека каже како е.