Искуство во APS Pro Solutions call centar? Ако има некој што има некои инфо може да ми пише, фала ви.
Дали мислиш на Agile Pro Solutions? Не знам дали е истата фирма кадешто има работено дечко ми, затоа прашувам
Истата е Плата мислам дека беше 27.000 + бонуси, се работи понеделник-петок од 4-12 навечер. За американски и неколку наши празници не се работи, но ти одземаат од слободните денови.
Ако е таа тогаш океј е фирмата. Дечко ми работеше некое време таму, платата му беше малку повисока, 35.000, работно време од 4-12. Прво почна како за sales, после тоа се премести во друг оддел кадешто проверуваше таскови итн административни работи. Вака фирмата не е нешо модерна, мислам канцелариите не им се нешто најубави, знам дека имаше превоз и храна исто така организирано па од тој аспект е ок.
Ни јас не сум баш сигна дали е таа платата, едно девојче ми ја имаше кажано цифрата одамна можеби сега е повисока. Да имаат храна и превоз и канцелариите им се досадни, локацијата е глупа, но бар имаат песплатен паркинг.
Да да сега е толку отприлика ако не ја покачиле, дечко ми работеше пред 1 година. Инаку да, локацијата е во на фон зградата и така малце тупаво место и канцелариите не се нешто нај нај.
Nema ni da najdes ovde kaj nas,toa se dogovoreni mesta po golemi firmi i stranski firmi,ke te pikne 3 meseci da mu go osiguras mestoto i posle ke ti pravi mobing da te izbrka siptar da vleze neli ramkoven,ne ni apliciraj,baraj si nasa firma so normalni lugje,ne ti trebaat stranski firmi,mnogu zborat malku pravat prvo ke ti dade golema plata posle ke ti ja namali
Дали беше на интервју? Братучетка ми поднела и се јавиле и закажале интервју. Отприлика што да очекува?
Нее не сум била воопшто не ни испратив јас CV бидејќи се работи во три смени и секако ке се работат и саботи недели празници…
Јас не знам што е проблемот да се пише, колкава би била платата. Во ред, има луѓе со искуство, со некоe предзнаење, ама човечки е да пишеш, барем од-до. Апсурд е да барам слободен ден, па такси до бунарџик и назад, за на интервју да ми каже 22500. Апсурд.
Здраво со другарка бараме работа на дневница имаме 17 години. Дали знае некој каде може да се најде нешто како промотер,декларации, штанд,игротека и сл.
Искуство/мислење за позицијата унапредувач на пазар во Скопска пивара ? Фиксната плата ми изгледа мала 30к, но пишуваат варијабилен надоместок на плата до 70к - се стига блиску до тоа или тешка работа ? Плус малце глупо гледам на огласи пред неколку месеци нуделе 45к фиксна плата, сега само 30к