Zdravo Dali nekoj moze da mi kaze iskustvo za vo Pivara? Kako se so plati i kako e za rabota ko smetkovoditel ili analiticar?
Здраво, барам работа како келнерка без работно искуство, за месец јули и август. По можност во тафталиџе, карпош или дебар маало
Да споделам искуство ао Wolt - финската фирма што врши достава (иста како КликниЈади и Корпа), ја има во Србија и планираат маскоро да се прошитаат во Македонија. Бев контактирана од еден дечко од Прага за да закажеме интервју. Условите беа добри, ми рече дека требало да поминам 2 интервјуа, едно со него, со менаџерот и третото ќе ми дале некој проект или проблем што ќе треба да го решам и претставам пред повеќе луѓе. Јас го проаѓам интервјуто до дечкото, следното што требаше да го имам со тој менаџерот и уште една од ЧР го договараме 1 недела однапред. Доаѓа тој ден јас се уклучувам на Zoom, гледам дека организсторот го откажал интервјуто. Мислев дека е грешка зошто многу би било глупо од нивна страна да го откажат баш во тој момент, и така испадна. Чекав 15-20 минути некој да влезе ништо се гасам. Не добив ни маил да се извинат, да се презакаже.
Здраво Дали некој има искуство со Медика Про (продавница за ортопедски помагала) Има оглас и сакам да аплицирам, меѓутоа гледам дека често имаат огласи, па размислувам дали да пратам CV.
Пробај во Вудсток, бараа уште пред летово, имаш опција за парт тајм со 3 или 4 дена слободни, и фул тајм со 1 до 2 дена слободни мислам.. Најубаво врти им кул се дечките ќе ти објаснат. Со лесно
Колку нудат плата во моментов? Пред некоја година важеше дека Иуте и Тиго даваат плати во тоа време 40-50000.