Искуство со Office people? https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/453972/Pretstavnik-za-prodazhba-i-razvoj/
Јас се пријавив на еден оглас пред 4 дена баш. Се јавив пошо имаа број ставено. И таа прво ми се изнасмеа ХАХАХАХАХАХАХА ПА ЈА ИМАМ ВРАБОТЕНО ДОКТОРКА ОГЛАСОТ МОРАВМЕ ДА ГО СТАВИМЕ РАДИ ВРАБОТУВАЊЕ. И ми спушти. Ако некој стигнал до делот за плата нека каже.
Некое поново искуство од Кромберг? Се што најдов се постари мислења. Недели работат сите оператори, или зависи на што ќе те стават? Почетна основица колку им е сега?
34 основица. Со втора/трета смена, можеш да дојдеш до 45к а и повеќе во зависност дали ќе има и 12ч ден некогаш.
Да? Зашто слушнав муабети дека со трети над 50 се стига, затоа мислев поголема е основицата, мада не ми беше верно
Дали некој има работено во администрација на MOZZART BET или MAXX BET кладилници какви се платите таму во администрација човечки ресурси,маркетинг?
Здраво. Дали некој има искуство со Veeva Systems или Telus да ме контактира како оди целиот процес за апликација? Секое искуство и мислење се добредојдени. ☺️
Па може и повеќе од 55. Рачунај плус 3к бонус за редовност. Па ако те фатат 2 недели во месецот трета смена, плус некој празник, може и преку 55.
Дали некој знае како може да аплицирам за работа во Кромберг дали е потребно претходно искуство, каде точно се наоѓа фирмата и дали има организиран превоз од Скопје.Фала однапред