Zdravo , nekoj da kaze iskustvo za Dzonson Meti fabrikata??, znam deka se raboti vo 3 smeni ,me interesira plata i se drugo
Zdravo, student sum i baram rabota na pola rabotno vreme vo Skopje(po moznost okolina na centar i Karpos).Dokolku nekoj znae rabotno mesto go molam da ponudi, moze da e call centar ili butik ne e vazno, ili pak nekoj kafic sto bara kelner za 4h.Vi blagodaram
Во Зиа на штанд нудат скратено работно време: https://zia.mk/kariera/ Можеш и во кафичите да се распрашаш, секогап бараат.
Вчера испратив ЦВ, ми ѕвоена синоќа, недела вечер, денес не заѕвонеа, и мене ме интересира за Администрација, плата и превоз?
Е вакво ѕвонење во недела навечер ви покажува колку се сериозни.. Јас да сум ќе кренам и партал ќе ги направам.. Не знам дали уште имате желба за работа кај нив.
Им вртев јас кога видов, ама не кренаа. Реков да не се некоја америчка фирма, тие имаат друго време. Ама после ги ставив на срч. Што знам дали би работела, далеку се, треба да плаќам пат и храна. Ако плаќаат минималец исто не би зашто имам искуство. Затоа прашувам.
Некој што работи како Data Analyst да сподели инфо колку е барана професијата во Мк од наши или странски компании, колкава е почетна плата без искуство, можност за напредок и било која друга информација е добредојдена.
Zdravo, dali znae nekoj kakvi prasanja postavuvaat na intervju za rabota vo Stopanska banka i kako se odviva intervjuto na teams? Blagodaram odnapred
Кое ти е образованието? Онлај работа за дата-science има еден куп, ама најмногу поминуваат добро потковани кадри. Курсеви и такви работи, многу потешко, можеш да бараш и на 80,000 hours и тоа има некои специфични специјалности како forecasting и слични дата позиции. Иди разгледај.
Има некој инфо за тоа колку иде дневница за ДОБРИ трактористи, ми требаат 4-6 луѓе за наредна сезона, само ме јаде јанѕа дека нема кој да работи.
Ja koga bev. min godina bese licn,o ne onlineNa intervjuto mi kazaa deka usvari e za call centarot i treba 3 smeni da prifatis...angliski mora dobro da zboruvas...24.000 bese osnovna plata mislam, pa so vikendi praznici i nokni smeni...se stigalo do 30....baraj predhodni komentari zboreno e za stopanska bNka...