Здраво, некој искуство со возач на камион со ц категорија во Вива. Работно време, работни денови, плата, било кое искуство би било добредојдено. Благодарам
Zdravo da spodeli nekoj iskustvo so Transcom customer service so angliski vo sto se sostoi rabotata, rabotno vreme, koj stepen na angliski treba da se znae?
Корисничка поддршка на анг Да придобиваш мислам нови клиенти, некој ако сака да се откаже да го премислиш. Мислам треба добро познавање анг.
Nekoj da spodeli iskustvo so D Sportska oprema za vo kol centar ?, Gledam cesto pustaat oglasi im begaat li, ne plakjaat , dali nekoj znae nesto?
https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/455425/Prodazhen-asistent/ Зошто недоволни информации? Зошто не кажете дека сабота и недела се ЗАДОЛЖИТЕЛНО работни ако е за по молови? Кој баланс жити мене, работам сабота и недела и вторник и среда ми се слободни ко ќе не можам никој да видам?! И како к-15 бонус да е за мојот труд? Кога законски мора да дадете? Редовни месечни примања??? Сериозно?? Јас мислев еднаш на 2 недели ќе даваат плата. Е па како бе еднаш плата не пишете? Минимална пиши барем. Не се чудете зошто нема работници поќе. Ни од Непал нема да ви идат да работат за вас. Ало, Хјустон, се слушаме, ли??
Zdr izvini si bila na interviju vo gereshaimer ti kazaa li za Plata kolku bi bila Dali redovno plakaat I
Дали некој има искуство со Frontlogix? Гледам дека последно во март имале оглас, сега пак, ама и општо често им сретнувам огласи. Ми се јавија за интервју, па ме интересира нешто повеќе.
26 500 им е стартна. Додека не добие решение до 30 000 се стига. А после тоа и повеќе зависи од празници, недели и слично.