Ауууу немој тоа БистРо да го препорачуваш! Негативно искуство имам, иако газдите особено газдарицата Маја се прави као кул госпожа, не е. Намќор невиден, маж и дува, кога затварав дуќан после работа наоѓав џоинти Ќе се договорите едно, ти трупаат работи и друго да работиш. Сакаат и готвач и салатер да сецкаш овошја, сакаат и хигиеничарка да им бидеш. Big NO NO. Башка платата не е таа, како да ти кажам... Па после пишува на фб услов за работа: бараме да ти се работи ...Мене ми се работеше и давав душа таму и по саат време покасно останував, на крај пак ништо. Пак ме обвинуваше за нејзини грешки. И многу дволични особи газдите, секој муштерија чим си отиде од дуќан го оговараат. И се крајно дрски према сите.
Некој искуство во Граве осигурување да работел, или негов близок да сподели видина на плати и општо како компанија?
Ццц, стварно не сум го знаела ова. А долго време ги следам на фб, и ептен привлечно ми изгледаа благите работи, баш сакав еден ден да одам да пробам нешто, ама после овој муабет ич не им правам промет. Зарем и за платата лажат? Јас еден период кога долго време не можев да најдам работа, сакав дури да им се пријавам на оглас, ама се нешто одложував и во меѓувреме најдов друга работа. Ужас бе чим така... А цело време споделува слики и скриншати од задоволни клиенти од нејзините програми, и како ги излечила со нејзината храна од не знам какви болести. А богами, цените за програмите и се малку забеганки.
Искрено луѓе забегани по "растителна сирова и безглутенска" храна и орторексични, увек се такви искомплексирани. Не се зафркавам. Сите шо ги знам со такви диети имаат нешто во глава. Имаат преголема самодоверба дека знаат повеќе од сите доктори со нивната магична сирова исхрана, дека со веганизмот се на повисоко морално ниво. Другите се наивни, глупи, се дават во болести од јајца и млеко. Бегам подалеку од вакви и за дружење и за било каква комуникација. Тек па газди да ми бидат, нема шанси.
Знам знам За скриншотите лесно може да се воочи дека ги става едните исти од пред неколку години Баш на нивната фб страница можеш да видиш дека истиот текст неколку пати е објавуван Дури се мислам сама да не си ги пишува @Munchmallow20 овие посебна врста се, месојади се, само продаваат програми за дЕтОкС Иначе да видите колку се отидени: (датумите пазете ги) И последната слика ја ставам да светка за да знае некој кога ќе отиде на разговор дека ќе му кажат уствари 26 000 почетна, не 31.
Моментално по мое мислење е дека системот "Прати CV" е скршен. Овде барам, дури и за странство се обидов, моментално за тањири миење, и housekeeping бараат претходна препорака од работодавец
Некој искуство како е на второ интервју во стопанска банка, знам дека е некое тестирање во прашање ама ќе замолам за совети и подетално објаснување.
Тогаш кога работев имаа визија дека ќе одат во Дубаи, па сакале фамилија да бидеме, на некој пост пишаа ЊуЈорк, па сеа не знам, може ќе речат Токио дека ќе отвараат БистРо
Каква е оваа сериозност од HR? Ни насмевка, ни позитива... Само сериозна фаца, намрштена, па сакаш некој да ти влезе у фирма....?! Па нешто глумење као увреѓани....
Леле истово си го помислив деновиве бидејќи одам на интервјуа, некако многу се разочарав па уште платата ја кријат мислиш којџнае колку ќе понудат, мизерии…
Zdravo na site. Dali ima nekoja rabota da se raboti od doma? Ne kataloski raboti, prodavanje na parfemi, avon, lineks mineks i ostali takvi raboti. Dali znaete firmi usa kade moze da se aplicira? Fala
Ама знаеш која ароганција, детиште од 20 години... Засрамота. Валјда оти јас сум од внатрешноста па се обиде демек да ме надвладува со таков дрзок и безобразен тон.
Ајде за сериозна фаца, на некои таква им е фацата, немаат сите насмеано лице. Ама арогантно понашање со одбивен тон, воопшто непријателски расположени?
Loso iskustvo so Slice i Taskforce na nikogo ne bi go preporucila. Spark up digital ne go znam sea ke go baram. Ti Blagodaram