1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Огласи за вработување

Дискусија во 'Барање работа' започната од Artemission, 7 октомври 2011.

1. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.871
    Допаѓања:
    35.591
    Таман за една чоколада. :rofl:

Покошник = кокошник (facepalm)

Дали има нормален оглас? Најинтересно ми е Плата по договор :x

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2024
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    914
    Пред неколку дена гледам оглас од една фабрика . И вика барат 25 луге оператори. Ok. Се јавувам на бројот и викам:" Здраво гледам имате оглас дадено барате 25 оперaтери" ,." Да, "вика девојката шo се јави. Велам да дојдам таму лично да се пријавам или преkу тел. Вика абе пиши ЦВ и прати на маил. - "Абе ке дојдам ако треба и лично, ако трeба одма сеа." "Абе глеј вика.. Не доагај.... Ама пиши ЦВ ако има потреба ке те викат. Пријатно." и ми заклопи.

На tina2018, SummerGirl и GirlLove им се допаѓа ова.
  3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.871
    Допаѓања:
    35.591
    Несериозност (facepalm)

Сакаат да имаат резерва за во случај некој да си замине :x Скоро секаде е исто. Ужас.

Почетна плата 25 000 (ова ми е за пример), а после ќе се зголеми. А кога е тоа после? :?:

На angieangie и Dominodancing им се допаѓа ова.
  4. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2024
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    914
    Aftermatho znaese koj bese, prativ CV i nikoj ne mi se javi... Vika ako ima potreba a pisale treba 25 luge MRŠ!

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    13.327
    Plata po dogovor, sakam 1 000 evra. Samo vaka za takvi, bezobrazni.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.871
    Допаѓања:
    35.591
    На една женска и викам 30 000 сакам плата. Она ваква :o Сигурно дека нема да им работам за 18000. Тогаш толку беше минималец.

7. Erika.greeneyes

Erika.greeneyes Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2016
    Пораки:
    4.120
    Допаѓања:
    7.646
    Ме интересира од ваше или од искуство на некој ваш близок во која банка има најдобри услови за работа и најголема плата?
    А која спротивното?

8. Vform

Vform Активен член

Се зачлени на:
    7 септември 2023
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    26
    Vo niedna ako ne si niven covek epten blizok komercijalna plakala 34.0000 za rabota na shalter stopanska pocetna osnovna beshe 24 pred pred godina nlb nema sansi ni na intervju da te viknat,sto ostanuva za pomalite banki ,luda komunisticka politika na bankite da imaat mnogu vraboteni a malce plateni moze samo kako e da gi zatvori...vo stranstvo po 1-2 ca vraboteni ima vo filijala se e on line, tuka po 6 shalteri drzat+ kreditiranje+ shef na filjala normalno niski deka ke bidat platite...kreditnive drustva podobro deluvaat so plati i pozicii

На SummerGirl и GirlLove им се допаѓа ова.
  9. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    13.327
    Slicno iskustvo imav, samo bese za administrativna pozicija, so sredno de baraa, a jas so fakultet i so visok prosek. Mi pravea intervju, imale potreba od vraboteni, duri mi kazaa deka kje pocnam so obuka, samo kje me izvestat od koga. Jas srekjna ocekuvav, rabotata ne bese voopsto teshka kako sto mi objasnija. Cekav, pominaa meseci, gi nemase, im pishav meil i mi odgovorija deka se uste nemale potreba, kje bideme vo kontakt ponatamu 8) Ne se javija nikogash. Pa shto me lazea togas. I sfativ deka i privatnive se za nikade, idioti, nekoi pobrzo drzavno se vrabotija vo mojata Opshtina.

Последна измена: 12 ноември 2024 во 08:44
    На Dominodancing му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Attenzione

Attenzione Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2023
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    25
    Што ги криете фирмиве, пишете име нека видат сите ? Јас на пример пред неколку месеци бев во Кромберг на интервју за одредена позиција (не е оператор) им реков 45к плата основна и не се потрудија ни да ми вратат на мејл дека не сум примен или е примен друг. Пивара на пример барем за тоа се коректни, и да не те примат ќе ти се заблагодарат за одвоеното време што си го потрошил и ќе те известат дека вработиле друг кандидат.

На Stark и riba79 им се допаѓа ова.
  11. tina2018

tina2018 Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2018
    Пораки:
    1.957
    Допаѓања:
    3.646
    Ами Пивара така си прави реклама, исто и Макпетрол, ама да влезеш нема без врски.

На Vform и SummerGirl им се допаѓа ова.
  12. Acika12

Acika12 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2017
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    39
    Искуство со работа во базаро и галакси тои

13. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    13.327
    Pivara prima so vrski, odnapred se znae koj kje raboti. Sekako kje te izvestat .

14. cvet.pet

cvet.pet Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2021
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    121
    Еве за неколку фирми

А1 - супер прием на прв разговор и после ги нема никаде, ниту се јавуваат ниту ти одговараат, ниту инфо дали си влезен или одбиен. Голема фирма по име ама само толку....

ФМС ДООЕЛ - ги има на кариера со многу огласи и на вработување и ги вртат огласите по пола година. Тоа е затоа што многу малку е платено, нестабилна околина и многу луѓе си одат и преминуваат во конкурентски фирми. Тоа е фирма која треба да се одбегнува во широк круг, да не се углави некој .................

ЗЕГИН магацин - се работи нон стоп, нема празник. Лош менаџарски кадар. Од Механџиски ќерките, Срѓан директорот, шефот на смена...тоа е се со викање и јак притисок.

Штом дознаам нешто за други, пишувам ...................

Последна измена: 12 ноември 2024 во 15:00
    На Albizzia и Acika12 им се допаѓа ова.
  15. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    13.327
    Pa A1 neli imale potreba od rabotnici zasto im begale? Ili si pravat intervjua radi reda?

16. cvet.pet

cvet.pet Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2021
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    121
    Близок човек беше на 28.10 вика се супер, разговор топ, општи работи. За плата и другите работи на 2 состанок а потврдиле дека ќе биде повикан и од тогаш ништо. И пишува е маил на HR само да праша дали е примен друг кандидат, не му одговара. Зошто преку е маил па во календар дрн дрн. Па кажи да или не нема раката да се исуши....ама тоа е.
    Му пратиле Candidate feedback ги направил лом....

Последна измена: 12 ноември 2024 во 16:44