Online English Teacher Zanova 5/22, 35000 Jagodina, RS https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/460266/Online-English-Teacher/ Искуства?
Пријави се, јас работам 3 год истово само не примаат кај нас сега. За оваа школа не знам, ама принципот е тој, се почнува со толку па после ти ја зголемуваат платата ако имаш добар букинг.
Дали би ме вработиле во Зара без претходно работно искуство во таа сфера, колку се движи платата, работа во недели итн... Може во лп да ми пишете слободно.
Некој да понуди работа за студент, од дома, на половина работно време или флексибилно, да не е каталошка продажба и рекламација на производи. (Кол центар, средување и обработка на податоци, правење онлине нарачки, комуникација со клиенти или нешто слично)
Здраво, дали некој има искуство со работа во sport vision? Плати, услови за работа итн Сакав да пробам да аплицирам но некако многу често имаат огласи и не знам дали бегаат луѓе или што Знаете некој што работи таму?
Тие тек ќе влезат на нашиот пазар. Јас имав интервју со нив за друга позиција имав и пишано искуство.