Здраво Дали тука има некој вработен во Телеком да ми каже дали за агент во контакт центар се работи трета смена ? Поздрав
Не ме фаќај за збор, мислам дека еднаш во месецот се работи трета ама наводно фирмата ти обезбедува такси од таму до дома трета смена кога си, пак ќе кажам не сум баш сигурна дали ова беше за А1 или т-мобиле
За Амбар може да кажам само лоши работи. Само трчаш, секој 2,3 ден менуваш роба на зидови, па друга недела се менуваат боите на зидовите се ротираат, по мапа не вака така, и чекаш амин од газдите дека е ок. Секој ден скапуваш пипајќи офингери ништо не смее да е растурено, изместено цел ден. Че си ги "галиш" офингерите че трчаш да збираш од соблекувална и враќаш на место. Нема муабет со колешки, нема цигари пауза ако е гужва може и да не отидеш.. Или што попрво.. Нонстоп сликаат што се дешава у дуќанот, стресови невидени. Плата минималец, ресто како ска газдата да ти даде нешто плус. Пишува шефицата минуси.. Минуси ко у школо.. Кабатење, местење колку сакаш. Затвор. Атмосфера никаква. Не вреди толку стрес и трчање. Ужас. Затоа често менуваат вработени.те држат по 2 месеци не пријавен. Безобразни умислени.Ништо не им чини увек им е малку промет.. За, да не дадат к 15 на сите че одпуштат неколку врсботени. Пс потоа бараат нови жртви. Не препорачувам никому.
Здраво ве молам за совет и искуства Дали има некој што почнал да работи КОМЕРЦИЈА а предходно немал никакво искуство и како се снашол за почеток Дали навистина треба да почнеш со нешто слично на пример мерчендајзер па потоа комерција Дури и кога одев на интервју така ми кажаа и тие дека тешко било да почнам со комерција (тоа беше така дека им требаше за таа позиција мерчендајзер…) Секој коментар ке ми биде корисен фала ви.
https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rabota/460795/Sales-Representative/ We offer: Very attractive salary Огласиве се да се чудиш, жими се.!
Јас имам одено пред 8години, ама прво даваа тестирање, па чекавме резултати и после не викнаа на интервју, ама што прашуваа поим немам
Здраво, дали некоја знае колку зема плата почетник како административен работник во книговодство во фирми како Алма М и слични на Качанички Пат ?
Најдобро е прво мерчендајзер за после полесно да ти биде со продажба, веќе има контакти по маркетите, ги знае сите проблеми во еден маркет, но не мора да значи. Ние имаме сега нов вработен во комерција, а претходно нема никакво искуство. Се зависи од желбата да научи.
Како би реагирале ако фирмата бара од вас често да останувате прекувремено за "гратис", со цел да се фаќаат рокови, а платата минимална? Би прифатиле со цел некаков личен напредок?