Бев еднаш на интервју, уште кога ми се јавија ми беше чудно после подолго време од апликацијата, веројатно никој не нашле па ае јавувале и кај поодамнешните апликанти. Прво ме викнаа за сосема друга позиција од таа што пуштив Цв, па ми кажаа дека договорот е на 1 месец, и така и се продолжува секој месец, се работи втора смена само и за плата ме прашаа и не кажав некоја голема сума за да им ја видам реакцијата зошто секако не ми се допаднаа ама и тоа им беше многу. Од Македонец од Америка газда што отворил тука фирма да не очекуваш премногу.
Искуства со Support and Solutions/Katoen Natie? Плата, атмосвера? Ќе ве замолам без коментари од типот "бегај подалеку" ако не дадете објаснување.
Zdravo ve molam da mi kazete kako e testiranjeto vo Halk Banka i od sto e sostaven testot kakvi zadaci prasanja? Blagodaram odnapred
Mislam dobri...Jas baram rabota vo okolinata na Cento, Madzari ili Novo Lisice, Aerodrom.. Call centar, na makedonski; butik, saloni za mebel i sl.; admistrativen pomosnik. Samo prva smena. Moze i skrateno vreme. Imam iskustvo i so print dizajn. Ako znae nekoj neka pise. Fala odnapred
Јас во кол центар не се пронајдов. Не знам конкретно за оваа фирма, ама начинот на работа е сличен кај сите. Клиентот е секогаш во право, тој ќе се дере, ти ќе ќутеш и ќе се смешкаш, ќе мораш да го смируваш оти се снимаат разговорите и после тим менаџерот и тренерот за квалитет ќе те гњават, вака можело, така требало... Убави пари се, има бонуси ако фатиш таргети, ама притисок страшен. Веќе не. Мирот ми е побитен, стрес не сакам.
Само со врски ако влезеш таму, реткооооо вака без врски. Може и веќе да се примени тие, само оглас да пуштаат.