Здраво, дали некој има искуство со German PX (Nomad, Skaut ), или со Labena словенска фирма? Поздрав.
Бев еднаш на интервју, уште кога ми се јавија ми беше чудно после подолго време од апликацијата, веројатно никој не нашле па ае јавувале и кај поодамнешните апликанти. Прво ме викнаа за сосема друга позиција од таа што пуштив Цв, па ми кажаа дека договорот е на 1 месец, и така и се продолжува секој месец, се работи втора смена само и за плата ме прашаа и не кажав некоја голема сума за да им ја видам реакцијата зошто секако не ми се допаднаа ама и тоа им беше многу. Од Македонец од Америка газда што отворил тука фирма да не очекуваш премногу.
Искуства со Support and Solutions/Katoen Natie? Плата, атмосвера? Ќе ве замолам без коментари од типот "бегај подалеку" ако не дадете објаснување.
Zdravo ve molam da mi kazete kako e testiranjeto vo Halk Banka i od sto e sostaven testot kakvi zadaci prasanja? Blagodaram odnapred
Mislam dobri...Jas baram rabota vo okolinata na Cento, Madzari ili Novo Lisice, Aerodrom.. Call centar, na makedonski; butik, saloni za mebel i sl.; admistrativen pomosnik. Samo prva smena. Moze i skrateno vreme. Imam iskustvo i so print dizajn. Ako znae nekoj neka pise. Fala odnapred
Јас во кол центар не се пронајдов. Не знам конкретно за оваа фирма, ама начинот на работа е сличен кај сите. Клиентот е секогаш во право, тој ќе се дере, ти ќе ќутеш и ќе се смешкаш, ќе мораш да го смируваш оти се снимаат разговорите и после тим менаџерот и тренерот за квалитет ќе те гњават, вака можело, така требало... Убави пари се, има бонуси ако фатиш таргети, ама притисок страшен. Веќе не. Мирот ми е побитен, стрес не сакам.
Само со врски ако влезеш таму, реткооооо вака без врски. Може и веќе да се примени тие, само оглас да пуштаат.