Здраво Дали некој знае каде ги објавуваат огласите за работа на доктори по болнициве. Конкретно дали за Прилеп кога би имало, каде ги објавуваат?
Исто сакам да знам доколку некој знае од искуство (лично или од некој познаник) нешто повеќе за Transcom или Majorel (aka Teleperformance). Знам дека ниедна работа не е лесна, еднаш се изгорев во call центар, ама можеби би се пробала пак. Имам завршено преведување на Филолошки со англиски и германски јазик, арно ама не можам да најдам работа, call центар ми е најверојатно повторно единствен спас, а речиси два месеци сум невработена... секаков совет и секоја информација се добредојдени.
Прво и прво притисокот од работата, кој за жал го потиснував предолго, работев таму 2 години и 10 месеци. 99 % од времето работев од дома, и не требаше ни да помислам да кажам НЕ за работа во викенд или за прекувремени саати, така што немаше простор зa work-life balance. Работев истовремено на неколку проекти и добивав 140+ повици дневно. Ова беше моето прво работно искуство воопшто и споделувам како ми беше мене, можеби на некој друг му е подобро. Затоа и јас се распрашувам
ЗДРАВО, Ме викаат на интервју во call центарот Изи Лајф. Некој да не има искуство, цело време даваат огласи. На нивниот Facebook, нема скоро никакви податоци.
Nikako begaj podaleku ,gazdaricata ti e shizofrenicar i patoloshki lazgo...samo problemi a moze da ti vetuva 70.80,100 iljadi 0000 ke vidis