Луѓе, што се случува со фирмиве? Пред недела дена сум аплицирала преку Линкдин и абер нема. Само една фирма ја има видено мојата апликација и CV то сибнато и толку... Еве баш сега не може да се аплицира. А од другите компании ништо....
Во која смисла строги? Аплицирав но уште ништо.. дали имаш ти некое искуство како се одвива процесот?
Jas rabotev vo LPP vo Eden od nivni dukani I toa bas 30 te stavat plus sati i poslen demek ti gi vrakat presek na sest meseci ili kako off denovi ili po pet sati dnevno gluposti zivi moj sovet e da ne vleguvas jas se zeznav sto vleguvav tamu kako staff si ama bukvalno se rabotis se kako menadjer da si
Mene mi odgovorija ustvari stanuva zbor za erotski chat razgovor za sekoja ispratena poraka od tvoja strana dobivas 0.05 evra mizerija,porakata ne smee da bide ispod 50 zborovi.
3-4 денари од порака?! Па цел ден треба да пишуваш и пак ништо нема да заработиш освен што ќе развиеш фантазија Фала ти како и да е, да знам ич да не губам време
Здраво,дали има некој работно искуство во Flex Credit,во смисла на работно време,саати и слободни денови...Ви Благодарам
Ако некоја има претходно работно искуство, топла препорака за студиото (локација Аеродром). Ќе има фини и коректни колешки.
Феминки и феминковци здраво, Базаро администрација искуство некоја да каже? Бев на прво интервју во петокот, ми рекоа за два-три дена ако не ми се јават, да не ги очекувам воопшто! Два дена се сабота+недела! Као тоа, третиот ден ќе смени нешто??? Има некоја искуство со второ,трето интервју, што прашуваат, што очекуваат, и уствари каква е работата...? Фала ви.