Здраво идеја за работа од дома немора за вадење на голема сума пари минимално само да е реално. Благодарам
I jas baram rabota vo east gate ili vero jumbo vo prodavnica za kozmetika..za sminka ama nekako slabo ima oglase bas gledam na oglasi za vrabotuvanje
Таму знам и дека вракаат пари од плата ако загубат нешто или се украде, а плата можно е да зимаат солидна имаат бонуси,празници,недели, и работиш се.
Zdravo, nekoj da ne ima iskustvo so Eurotools Vizbegovo, administrativna pozicija, gledam imaat oglas, ok mi deluvaat.
Хај, вработена сум неколку месеци веќе со тоа што првите неколку месеци сум на договор на дело, меѓутоа тие први месеци се претворија во неколку а јас уште не сум осигурана иако ми беше кажано дека после одреден период ќе бидам. Хелп
Разговарај со менаџерот и прашај дали планираат да те пријават. Ако те пријават, ќе ти направат договор за вработување, бидејки со договор на дело не може да те пријават. Нив им одговара бидејќи вака не плаќаат придонеси, што не е во ред.
Здраво дечки, во агенција за недвижности Дом Дизајн има потреба од техничка секретарка поради унапредување на претходната. Доколку некој има желба и доколку му се допаѓа/се пронаоѓа во описот на огласот слободно нека аплицира. Да посочам : не е морално да се има искуство, туку желба за работа. Оглас : https://www.najdirabota.com.mk/vaca...zMjIwZWI3ZTczZGI3MDQ0N2RiOWQ3YSIsInRhZyI6IiJ9
Мене не ми се баш јасни овие работи... како не плаќаат придонеси?? Всушност и не ми е јасна разликата меѓу неопределено и договор на дело