Толку се јаки и стабилни, со добри услови за работа? Баш ме интересира. Ако знаеш те молам пиши ми. Можеш и во пп
Здраво! Дали има некој што работи во лидл ако може да пише сакам да прашам неколку работи. Благодарм.
Искуство со работа во New Yorker? Поточно ме интересира дали има опција за работа од 30 саати неделно и дали се работи 5 дена + 2 слободни? Во огласите пишува флексибилно работно време.
jas sum aplicirala poveke pati ama nikogas ne me kontaktirale,od spodeleni mislenja znam deka treba mnogu poraki da pisuvas a zarabotkata e dosta mala i ne se isplatelo.
Има ли технолози или аналитичари во лаб на темава? Сега дипломирав и барам работа, без работно искуство сум и никако да најдам зошто секаде бараат искуство, на пракса каде што одев лабораторијата се затвори инаку таму прво би барала.. Сите ми викаат со врски дека е, не губам надеж нормално ама секојпат кога ќе аплицирам на оглас се осеќам ко да влегувам по слепа улица. Праќам резиме по огласи, некогаш и директно на мејл на компании ама залудно.