Не бев, ми кажаа дека деловен асистент е исто што и техничка секретарка. Извор од претходен вработен..
Некој работи/работел во Теламон. Да каже како е со плата, услови? Во хиподром е фабриката, а имаат и сопствен превоз. Може и во лп
Дали има некој што работи во мтел или познава некој гледам огласи за продажба имаат отворено да ме контактира во пп да прашам некои работи.
Па еве сестра ми неработи 8часа и нема 2слободни денови а на 40часа е,за во синсеј зборам не за други дукани од лпп групацијата.Менагерот менагира и он како мисли дека е подобро за фирмата така прави.
на Linkedin го најдов. сите услови ги задовоувам ама ова првпат среќавам, се сложувам дека фирмите се лицемерни не очекувам да ме фали хаха нема шанси плус првата сама ме отпушти после породилно мене ми е само да не им се јават на моменталните, и да летам,јас сакам секако да летам ама прво да најдам друго. И што опфаќа фриленс договор? дали си пријавен ?
Дали за маркетинг асистент е потребно универзитетска диплома ако некој има искуство нека пиши што поточно се работи.
Политиката на фирмата е да помине интервјуто и таа да ти пуште понуда ако е задоволна, меѓутоа кај нас најчесто наместо писмен народ се вработуваат на раководни позиции на овој на оној па потоа тие го градат тимот, и политиката на фирмата се менува и се работи на тоа - глеај ја за без пари ќе ви најдам работници. Затоа и на секое интервју прашуваат и напнуваат за да кажеш плата. Вие сте скромни бе ја 1000 евра почетна плата барав за првите три месеци, со тоа шо четвртиот месец ќе дадат 25 посто најмалку зголемување во зависност од обврските кои ќе ми бидат доделени и ова беше кога немаше 300 посто инфлација сеа да сум ахахха баш ќе разгледам шо имаат деновиве на понуда… лидл ко да ќе праќаат астеонаути во вселената се однесуваат а уствари продавачи бараат… жално што се случува во државата
Не ти треба диплома, ти треба релеватно искуство. Обично бараат да имаш искуство со одредени апликации или сертификати. Outsourcing фирма, газдата е македонец. Платите им се просечни, се иде претежно втора смена.
Некој да сподели искуство со dm? Бараат маркетинг асистент, како е со услови, плата ако имате некое инфо или искуство??
Мислам дека многу важен услов им е да знаеш германски. Каде виде нивен оглас? Јас никаде не сум начекала по нашиве страни за вработување