http://www.fakulteti.mk/news/15-02-24/oglas_za_vrabotuvanje_vo_jp_parkinzi_-_opshtina_centar.aspx Може некој да ми објасни што значи ова -Вид на образование :ССС?
Прв пат ги гледам огласите на reklama5,така ми се чини или ставаат изминати огласи?На еден оглас видов дека пишуваше дека е објавен денес а во огласот пишуваше дека е потребно на работник за во декември 2014,а исто и имаше оглас од деновиве за девојка за продавање сладолед?
Se raboti za call operatori i treba da naogas stranci da im prezentiras i da te islusaat....I toa na angliski vo drzavi od germansko govorno podracje....i ako ne uspejs na krajot od denot, ako ste bile slabi voopsto - pocnuvaat da velat kako ne ste rabotele kako sto treba....taka bese dodeka odev tamu, sega ne znam kako e i kolku luge ostanaa na rabota
Ми се јавија за оглас на пазар3,меѓутоа човекот ми беше малку сомнителен па се мислам дали да одам.Дали сте имале вие некои непристојни понуди кога сте аплицирале за работа?
Праќањето CV на овој маил elenag.janeva@gmail.com може да Ви ја смени иднината.Ако сте со желба за развој и напредок, со развиени комуникациски способности и вештини за презентација, тогаш работна позиција како консултант за животно осигурување е за ВАС. Одлична заработка. Пратете го CVто најдоцна до недела, 08.03.2015 година. Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.
Ako ima nekoja devojka so frizersko iskustvo zainteresirana za rabota vo salon vo Aerodrom neka se javi na 076299896
Зошто ти бил сомнителен? Ако ти е сомнително земи некој постар со тебе сопруг, дечко, брат, братучед не оди сама.
Праќањето CV на овој маил elenag.janeva@gmail.com може да Ви ја смени иднината.Ако сте со желба за развој и напредок, со развиени комуникациски способности и вештини за презентација, тогаш работна позиција како консултант за животно осигурување е за ВАС. Одлична заработка. Ако имате дополнителни прашања можете во инбокс.