И јас пред некое време така мислев ама е многу подобра опција од пример кога би бирала помеѓу маркет и брз кредит.
Преубаво кажано. Од 3 фирми со катастрофално работно искуство, на сите им требаше повеќе од 2 недели да се јават, некои и дупло, и им требаше минимум недела за да кажат дали воопшто сум примена. Оти обично и покрај ова црвено знаменце, се безброј други. Последната работа што беше пред оваа, иако имаше милион работи кои не чинеа, ќе кажам една како за пример. Се исеков на штекер и немаа кутија за прва помош, ниту било каква дезинфекција. Морав да одам до тоалет, кој патем не беше во склоп на фирмата, ама од оваа гледна точка, среќна сум што воопшто го имавме ние вработените. Арно имаше сапун и вода, оти можеше полошо да биде, не беше баш обична гребнатинка. Моментално сум на преубава работа и твојава теорија се испостави точна. Им се јавив на телефон, утредента ме повикаа на интервју, одма ме примија, за 2 дена веќе бев на работа со договор, со сè по ред. И плата пред први земам.