Здраво, завршив медицински факултет и во моментов ми тече стаж, па дали знаете некоја компанија која бара remote работник од медицинска област, како CTA, Medical coder или слично. Па и не мора да е remote, ама да е од медицинска област.
Здраво, завршив медицински факултет и во моментов ми тече стаж, па дали знаете некоја компанија која бара remote работник од медицинска област, како CTA, Medical coder или слично. Па и не мора да е remote, ама да е од медицинска област.
Луѓе, се исплатат ли вработувањава преку мотиви? Точно е тоа дека долг период земаат дел од вашата плата, дури и со нови договори и понатаму исто така?
https://kariera.mk/job/jz_pIc7sh0eJUGcVhpN7kw/prodazhba-city-mall-east-gate-mall Искуство со вработување во Zia -бренд за накит?
Здраво Две 17 годишни девојки бараме работа како промотерки — најмногу нè интересира промовирање производи во молови или делење флаери, важно ни е да можеме да го усогласиме работното време со училиштето. Ви гарантираме позитивна енергија, одлична комуникација со луѓе и одговорен пристап кон секоја задача. Доколку нудите ваква работа или познавате некој што нуди, ве молиме пишете во reply или порака — многу би ни значело! ❤️
Nema da te viknat nesto se slucuva so Lidl oglasite 2 god kruzat somnitelno mi e mene se od Lidl prikaznata vnimavaj
Ne e do tebe nesto se slucuva so serioznosta na firmite i oglasite vo MKD, od lani od septemvri baram rabota neznaes kakvo iskustvo imam sto se nemam raboteno pa eve nemozam da najdam,nema nisto salam se se nekoi cudni prevarantski firmi ili firmi sto posle intervju nikade gi nema neznam sto ke pravam cela zasteda si ja potrosiv vo ovaa godina za prvpat mi se slucuva ova…. Malku e jezivko
Здраво дечки, некое ваше искуство доколку имате да споделите со мене за кол центаров што работи со разни проекти и странски јазици, се наоѓаат во Дебар маало после Скадарлија кафаната дали некој можеби ги знае? https://ts-macedonia.mk/?page_id=306&lang=mk
Која компанија бараат без искуство? Ќе можеш да ми кажеш јас сите ги превртив и никој не ми се јави инаку јас имам искуство во транспорт и логистика
Toa e drugo jas slusnav od drugarki deka pola od oglasite im se lazni, bidejki trebalo da bide otvoren od lani uste od noemvri kolku e tocno toa neznam znam samo deka celo vreme imaat oglasi, zatoa i ti kazav vnimavaj srekno daj boze se da bide dobro pozdrav
Точно.. За 5 позиции аплицирав уште јули, ниту повик добив ниту ништо.. А се уште истите позиции се “отворени“. (ги затвараат па повторно отвараат).
Па нема персонал, уште не се почнати со работа тие што ги обучуваат си даваат отказ. Нема веќе луѓе за работа. Се што остана во државава или се на државна цицка или се шлајм.
Здраво Две 17 годишни девојки бараме работа како промотерки — најмногу нè интересира промовирање производи во молови или делење флаери, важно ни е да можеме да го усогласиме работното време со училиштето. Ви гарантираме позитивна енергија, одлична комуникација со луѓе и одговорен пристап кон секоја задача. Доколку нудите ваква работа или познавате некој што нуди, ве молиме пишете во reply или порака — многу би ни значело! ❤️
За сите Фриленсери конечно балкански сајт во стилот на светските платформи за Фриленсери. Претплата 1е можете да заработите 10 000е ако сте добри во тоа што го нудите. Бидете меѓу првите и работете со Балкански работодавци. Платежен систем ВИСА со сите банки. Заблагодарете се подоцна Македонија вклучена Код за бенифиција на профил: 6B1VYBB3 Ригистрирајте се преку линков подолу: https://poslovionline.com/register?affiliateCode=6B1VYBB3