Нешто што приметив, дека секој месец пуштаат оглас за правник, што се случува со правниците, толку ли не можат да најдат ниту еден?
Tamu toj odgovoren e katastrofa jas bev na intervju nikakvo odnesovanje nema i gi maltetiral vrabotenite ne bi preporacala nikoj tamu da odi,,,
Исто имам слушано од вработени таму, газдата ги малтретира вработените ги вреѓа, обврзани се со договор од година или две да несмее да напушти ако напушти треба да му платат
Скопје или Битола? Лично немам работенo во фирмава, имам работено во помала фирма генерално работата е слична, али имам од фамилија, веќе никој не е таму. Ако си за во производство, најверојатно на лента ќе бидеш. Прилично токсична контаминирана средина, се работи 3 смени, на нога цело време. За успех треба да си "послушен" ама богами и способен во раце и нозе. Last resort работа ако веќе немаш ништо/избор.
Јас не знам кои се тие што се нафаќаат од прва на договори од една или две години (дека асоцираат на стабилност можеби)?
Спојлер: Оглас https://www.vrabotuvanje.com.mk/rab...botka-nad-95-000-den?source=homepage_featured некој од тука, искуства? Малку е too good to be true
Нененене немој ни под разно, преварантки се, две жени го држат ова, продаваат наводно производи за здравје (истите од аптека)