Да не знаете да не се бара некаде машински инженер некој околу механизација одговорен , градежна фирма да не знаете да има потреба ?
Има некој искуство со Ризико осигурување? А и како се движат платите по осигурителните компании ако знаете?
Opsto megu osigutitelnite 30.0000entry position (sega moze nesto kacile)dogovoreno megu poveketo.... retko nekoi pomalce nekoi poveke..
Искуство со работа во ројал бургер како садомијачка? На машини се работи или рачно? Некој/а да сподели искуство(некој што работи таму моментално или има работено). Порано знам во послужавници пластични се послужуваа бургерите сеа не знам како е. Што би миела освен ножеви виљушки и слично?
18 годишна девојка ја бара својата прва работа. Работа во кујна, миење садови, собарка, хигиеничарка... Ако некој знае во околината на Струмица ве замолувам да ми пишете.
Немам искуство таму ама во кујна се се мие не е само тањири и чаши, даски за сецкање, тенџериња, садови, секој прибор за работа што го користат и плус се води хигиена во самата кујна.