So vrski da. No sepak mislam deka e odnapred se spremno. Pravat spisok od shtabovi koj shto zavrshil, kolku rabotno iskustvo ima i potoa go pushtaat oglasi za onoj za kojshto e namenet.
Добро знам дека мора врски ама тој оглас кај што се пронајдов пишува искуство , јас немам а врски имам па тоа ми е прашањето хаха да не се брукам Само малце ми е чудно дека бараат искуство и сега да дојде некој без како не знам
Па тоа е нормално и се подразбира , ама јас сум сигурна за овој пат дека ќе влезам само наидов на оглас со искуство кое јас го немам па тоа ме кочи
Се продава/ отстапува за работа игротека во Скопје, со можност за префрлување на друга локација -Нов лавиринт со мек под и тарзанка - Детски играчки, клацкалки, колички - Маси и столици - Маси и столици за надворешен дел - Шанк со целосен инвентар со чаши и прибор за послужување - Пресоблекувална за бебиња - Масички и детски столчиња - Фискална каса и лап топ со систем за наплата Оставете коментар доколку сте заинтересирани ќе ве контактираме во инбокс.
Неуромедика имаат секој трет месец огласи, особено за администрација а и медицински лица. Најверојатно им бегаат многу брзо. Ако дознаете дополнителна информација, споделете. Но е многу симптоматично што секој трет месец има огласи за едно те исто радно место.
Многу старо мислење ми е ова, тогаш не појдов на интервју, им откажав оти се што прочитав беше ужасно.
Здраво на сите, Предводени од потребата за дополнителна заработка, ја креиравме првата веб страна во нашата земја за хонорарна работа. Доколку имате потреба од хонорарна работа или пак сте фирма која бара работници на дневница, со скратено работно време итн., слободно обратете ми се. Посетете ја нашата официјална веб страна и разгледајте ги огласите https://honorarec.mk/ Исто така, можете да не заследите на Facebook и Instagram за да бидете во тек со новите огласи за хонорарно вработување. Благодариме однапред на поддршката!