Se bara sofer za kamion vozenje benelux danska 120evra dnevnica so bugarski dokumenti za bugarska firma so polozeno C +E poveke info vo poraka
Дали некои има аплицирано во Транском пред скоро? И дали уште имаат проекти на англиски? Каква е процедурата колку интервјуа треба да се поминат? Дали има тестови?
Здраво, јас аплицирав на огласот за Junior Office Administrator, сеуште немам никаков повратен одговор и јас исто така не знам како оди процесот, па доколку некој од вас имате искуство пишете.
Не знам дали имаат проекти на англиски, но автоматски ти стигнува линк за тестовите по англиски јазик откако ќе аплицираш, и на самиот твој профил можеш да провериш дали ти го "повлекле" сивито, иако обично тогаш и се јавуваат регрутерите. Не знам дали има специфични проекти со специфични тестови плус освен тој иницијалниот. После апликација, ти се јавува регрутер со информации, и после се интервјуата со тим лидерот или со тим лидерите од Хрватска (не знам дали сите проекти тука се поврзани со хрватските) и толку би требало да биде. Немам директно искуство, но тие се чекорите горе долу.
За Телеперформас исто сакав да прашам. Дали имаат некакви проекти на англиски? Ако имаш некое сознание.
Зошто сте пишале дека во Бунарџик се е слабо платено? Тие неколку што ги знам, а работат таму, се расфрлаат со цифри. Додуша, каков е народов, скоро сите се расфрлаат.
Тие ли што се споија со Мајорел беа? Искрено, нешто слабо реклами гледам, порано ми искачаа од фрижидер буквално Многу потешко се наоѓа проект само со англиски јазик во БПО што не се американски/канадски, обично се јазик + англиски. Немам други сознанија, знам дека Телеперформанс работи и македонски/српски проект. Ама редовно објавуваат огласи кога имаат потреба, нема ништо тајно, само следи ги огласите редовно.
Баш ме интересираат фирмите кои плаќаат добро Еве јас ќе ти набројам дел кои слабо плаќаат и нудат слаби плати. АРЦ, Пурепласт, Леар, Хајтеч, ЏМ....