Не знам имиња на фирми, но уште пред две години кажуваа нешто 48.000, 55.000. Ама се тоа треба да се земе со резервира, оти лажењето посебно за пари им е „храна“. Инаку, не паметам кога последен пат сум прашала некого за плата, ама ете се расфрлаат со цифри.
Претпоставував дека е така. Далеку е од вистина ама нека биде. Освен ако не се некои менаџери или нешто сл. ТИРЗ беше атрактивна на почетокот кога државата даваше бенифиции.
Магационер зависи што се подразбираш. Има магацини кои бараат познавање на материјлано-финансиско работење со работа во WMS програма, имаш магацини кои бараат само влез-излез или виљушкар да возиш, има некои бараат па и да возиш со што си па и дистрибутер. Во повеќето серизони фирми се мисли на магационер со познавање на WMS програма,евиденција во истата, издавање на разни документи. Зависи тежината, дали имаш помошни средства, се работи со палети, мора виљушкар или палетар.
Е не знам тогаш. Мене случајно ми излезе на фб па споделив, инаку не барам работа вработена сум, супер ми е.