Не конкретно Зара, ама повеќето (ако не се лажам) имаа(т) вибер групи, сигурно има членки од тука кои можат да те додадат.
Здраво, дали знае може да ми помогне некој кај да аплицирам како електро инженер за работа. Или барем ако не тоа да ми помогнете за работа на дневница додека да се вработам, срам ми е да седам дома чекајќи оглас да се појави, па интервју, па .... Жално. Благодарам однапред!
Дали ќе може да пуштите линк од некои маркетинг агенции кои нудат работа за промотерки, никаде нема огласи а постојано гледам луѓе како работат како промотери по маркетиве, затоа ќе ве молам доколку работите тоа препорачајте агенција или дајте линк од некоја таква група
Agencija Dina ja znam, isto taka pisi na google : modeli i hostesi mk ke ti iskocat poveke agencii i grupi na fb
Здраво, отворете ја нашата веб страна https://honorarec.mk/ и тука ќе најдете работа со скратено раб. време, на дневница итн.
Јас лани бев на интервју, ништо посебно и вауу. Платата тогаш беше 27.000 мислам со бонус ако продадеш услуга на клиент. Као идеш прво пробно ако те изберат и ако успееш да продадеш некој минимум нивни те примаат. Пополнуваш некој прашалник таму и не знам врз основа на одговорите претпоставувам те бираат. Мене не ми се јавија, ама секако немаше да прифатам, онака бев на разговор, да видам што се бара.
Мене ме интересира дали некој се пријавил на огласот за дневниот центар Гаспар во Мкц. Сакам да аплицирам,ама не знам што ме очекува. Се работи со деца/лица со попреченост. Ви благодарам.
Здраво дали некој има искуство во Pepco за работа,знам дека сега се отвори и допрва ќе се отвара на уште локации ама ме интересира мислење?
Agencija ESI, kontaktiraj gi i treba dogovor na delo da se potpise prvo pa da te staat vo grupite, kazaa deka sea za sea ne im trebaat poveke lugje no prasaj si
Некој/а од вас искуство со оваа компанија, за овој оглас https://www.vrabotuvanje.com.mk/rab...db-9177-764890e22e32&searchSource=jobmatching
Моја поранешна колешка е сега вработена во pepco capitol, работи од самото отварање на продавницата до сега ми се нема пожалено за колеги плата и сл. Само што имало доста работа и гужви. Не е мое искуство но сепак да споделам