Не е лага сестра ми успешно си подига пари.. Ако мислите декс е лага јас ќе ви ги вратам тие 17 евра..
Здраво. Некој ако има да сподели искуство со позицијата референт на продажба во Сетек. Каде е најдобро да се аплицира за работа, очигледно мејловите не ги ни отвараат. Искуство со компанијата во смисла на плата и слободни денови. Благодарам
Практикант во човечки ресурси Дали има некој искуство со TAV? Работни задачи и одговорности: Извршување административни задачи поврзани со водење и ажурирање на досиејата на вработените; Помош при организирање, одржување и архивирање на персоналната документација; Внесување и ажурирање на податоци во HR софтверот; Работа со ментор со цел стекнување практично знаење за HR процесите; Поддршка во процесот на регрутација и селекција (контактирање кандидати, подготовка на документација за вработување и административна поддршка); Извршување на други административни задачи поврзани со работењето на Одделот за човечки ресурси. Потребни квалификации: Завршено средно образование (IV степен); Желба за учење и професионален развој во областа на човечките ресурси; Проактивен пристап кон работата и позитивен став; Одговорност, организираност и внимание на детали. Потребни вештини: Способност за тимска работа; Добро познавање на работа со компјутер; Добро познавање на MS Office пакетот; Добро познавање на англиски јазик.
Никој со сила на ништо не присилува.. И не значи дека се е измама.. И јас сум скептик не верував но видов и споделувам можеби на некој ќе му помогнам без разлика што не се милиони можеби ќе се направат.. Искрено јас неможам да си дозволам износ да почнам и неможам 17евра да вложам бидејќи не сум вработена, а да барам да се позајмувам и од најблизок не сакам не дека можеби нема да ми позејмат но не сакам да барам моментално е зависам од домашните и работам помагам колку што можам но не се осудувам да побарам..
Zdravo, dali nekoj/a od vas ima iskustvo so Pwc kompanijata? Dali nekogas nekoj bil na intervju? Mozhe i LP. Blagodaram odnapred
Глефам некое ново Конти се промовир тука, паметот во глава да не кукате после пак, нема лесни пари, мора да работиш за да си заработиш.
Ова не е баш оглас за работување, но налетав на Lean Partners и објава за Performance Marketing Lead - Career trial. Дали некој има искуство со нив, за што станува збор, дали воопшто вреди да се троши време на нешто вакво со оглед дека имам деца и фамилија за гледање и ми треба некаков старт во маркетинг.