Девојки читам на неколку огласи за работо место администратор во здрасвена установа, но не пишува информации од типот потребни квалификации, работни овластувања и слично. Знаете ли за какво место станува збор?
http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=663109#.Vq3X7_lViko Налетав на огласов за оние кои се заинтересирани за презентации
Бегајте од овој. Пишував пред некое време тука. Од памет ме извади. Тогаш се претставуваше како газда на фирма за мебел. Исто меилот од jahoо и цело време си лечеше комплекси. Кога некој ќе ви рече за интервју преку чат на yahoo блок одма.
Исто само газда на продавница за здрава храна...море треба да му договориме средба и да отиде некој друг наместо нас да му смени личен опис...кретен
Здраво феминки малку е оф топик темата.....но вака: вработена сум со договор на дело, условите се ок, работата е ок.....имаше еднаш вработување на волонтери и со договор на дело закон со кој сите се вработија....дали некоја од вас или некоја што е ваша позната така се вработи? и дали знаете дали уште еднаш ке има такво примање? пишете или тука или лп
Izvinete za lat. Me povikaa od bazaro na razgovor, pa ako nekoj znae odprilika kolkava e platata i uslovite neka pise.
Секој ден се работи во две смени плата 12000 за почеток,ама се откажав затоа што нема ниеден слободен ден
И јас тоа видов,ама ми кажаа дека на новото место што е кај Сити мол ќе се работи и недела,затоа што имало поголема раздвиженост таму.И местото уште не е отворено, на крај на февруари ќе се отвара.
Го најдов оглаост пошто немаше други информации се јавувам на бројот и прашувам да ми дадат повеќе информации за огласот каде да аплицирам и што документи треба.Госпоѓата ми се смее на телефон и ми вика а веќе имаме кандидат за тоа работно место.Која култура ја имам еве јас навистина не знам
zdravo zenski .....me interesira dali nekoja od vas ima rabotno iskustvo vo waikiki..potocno me interesira dali vrabotuvanjeto e preku intervju ili so vrski...i kako otprilika stojat so plata,rabotni saati i denovi....pozz
Dali nekoj ima nekoja informacija vo vrska so rabota vo agencii za nedviznosti ? mene konkretno me zanima za Dom i dizajn no moze i dr iskustva da pomognat
Pred nekolku meseci imase oglasi za administracija na Balkan Luxury Mall sto ke se otvaral na izlezot od sk .. prativ cv i bev povikana na intervju, Covekot e mrdnat! Prvo mi zborese deka poseduvam kvalifikacii deka gleda deka mozam da napreduvam bla bla i posle pocna da zbori deka on ke mi pomogne vo toa i ke me stavi na ubava funkcija ke imam sluzbeni patuvanja i shoping kaj ke posakam i sto sakam od nego. Mu rekov deka samo sum zainteresirana za normalna rabota nisto poveke i pocna da me ubeduva deka ne znam sto gubam deka idele i sami mu se nudile devojcinja za da gi primi. Mu rekov deka ocigledno na greska mesto baram rabota i deka ovde zavrsuva ''intervjuto'' i covekot pocna da mi zboruva deka nemora i da rabotam ke mi dava on za se sto mi e potrebno i stan a jas za vozvrat da izlezam po nekoj pat na vecera so nego! Bolen cicko grd i topurlest! bljak Se vozdrzav da go oteram upm i kulturno si zaminav no vrvot bese koga mi se javi posle 2 nedeli da prasa dali sum nasla druga rabota i deka pak ke dojdam po negovoto .. e togas mislam deka zazali sto se javi
Дали има некоја искуство за работа во игротека? Поточно како аниматорка. Ме интересира за игротеката Џунгла, што се наоѓа во Тафталиџе...
Imame potreba od personal na slednite pozicii zaradi otvaranje na Poshta Aerodrom (nov lokal ) 1.Gotvach-ki dva do 45.000 den den 2.Pomoshnik Gotvach -cetri do 28.000 den 3.Salater-ki -4 do 25.000 den 4.Pekar-ka-pica maistor 4 do 30.000 den 5.Slatkat-ki - dve do 33.000den 6.higienichar-ki -tri do 20.000 den 7.kelneri-ki 25 do 28,000 den 8.Shankeri-ki 10 do 32.000 den 9.hostesi 3 do 35.000 den OTVARANJE NAJDOCNA 11.03.2016 site zainteresirani pratete poraka vo inbox ili licno povelete na razgovor vo Poshta Karposh p.s kandidatite za vrabotuvanje moralno e da bidat prijaveni vo zavodot za vrabotuvanje Од Пошта кафичот е огласов.
Mojot post ke bide vo vrksa so rabota preku internet, se raboti za kompanijata SFI. Vasata zadaca bi bila da odvoite pola do eden cas dnevno i da gi izvrsuvate dnevnite zadaci na vasiot profil i do tek na vreme da sozdadete tim za rabota koj ke vi donese zarabotka. Ova e mojot blog kaj sto moze nekoj koj ima nad 18 godini da se zacleni http://susizumrovawork.blogspot.mk/ , tuka gi imate moite informacii moze slobodno da me kontakirate za bilokakvi prasanja. Pozdrav