Огласи за вработување

Дискусија во 'Барање работа' започната од Artemission, 7 октомври 2011.

1. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    568
    Допаѓања:
    1.587
    Девојки читам на неколку огласи за работо место администратор во здрасвена установа, но не пишува информации од типот потребни квалификации, работни овластувања и слично. Знаете ли за какво место станува збор?

2. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Има ли некој искуство со Bazaro ме викнаа на интервју па ако некој знае нешто повеќе нека ми пише ЛП

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.733
    Допаѓања:
    38.466

Имам слушнато дека во Базаро не давале плата редовно. Има многу незадоволни од таму.

4. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Фала ти многу,ако има некој некоја друга информација нека пише

На RumShtangla му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.561
  6. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339

Бегајте од овој. Пишував пред некое време тука. Од памет ме извади. Тогаш се претставуваше како газда на фирма за мебел. Исто меилот од jahoо и цело време си лечеше комплекси.

Кога некој ќе ви рече за интервју преку чат на yahoo блок одма.

На Independiente му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.561
    Исто само газда на продавница за здрава храна...море треба да му договориме средба и да отиде некој друг наместо нас да му смени личен опис...кретен

На fificaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.171
    Здраво феминки малку е оф топик темата.....но вака: вработена сум со договор на дело, условите се ок, работата е ок.....имаше еднаш вработување на волонтери и со договор на дело закон со кој сите се вработија....дали некоја од вас или некоја што е ваша позната така се вработи? и дали знаете дали уште еднаш ке има такво примање? пишете или тука или лп

9. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Izvinete za lat.
    Me povikaa od bazaro na razgovor, pa ako nekoj znae odprilika kolkava e platata i uslovite neka pise.

10. Irrepleceable

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    Kako pomina, ti kazaa rab vreme sloboden den?

11. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Секој ден се работи во две смени плата 12000 за почеток,ама се откажав затоа што нема ниеден слободен ден

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Irrepleceable

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    1.361
    I vo nedela se raboti? Jas vidov na fb deka rabotat od 9-9 do sabota, nedela ne :/

13. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    И јас тоа видов,ама ми кажаа дека на новото место што е кај Сити мол ќе се работи и недела,затоа што имало поголема раздвиженост таму.И местото уште не е отворено, на крај на февруари ќе се отвара.

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  14. nadja29

nadja29 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2014
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    342
    Го најдов оглаост пошто немаше други информации се јавувам на бројот и прашувам да ми дадат повеќе информации за огласот каде да аплицирам и што документи треба.Госпоѓата ми се смее на телефон и ми вика а веќе имаме кандидат за тоа работно место.Која култура ја имам еве јас навистина не знам

Прикачени фајлови:

• Screenshot_1.png
      Screenshot_1.png
      Големина на фајлот:
      11,7 KB
      Прегледи:
      107
  15. marinab

marinab Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    12
    zdravo zenski .....me interesira dali nekoja od vas ima rabotno iskustvo vo waikiki..potocno me interesira dali vrabotuvanjeto e preku intervju ili so vrski...i kako otprilika stojat so plata,rabotni saati i denovi....pozz

16. Daisyx123

Daisyx123 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    Dali nekoj ima nekoja informacija vo vrska so rabota vo agencii za nedviznosti ? mene konkretno me zanima za Dom i dizajn no moze i dr iskustva da pomognat

17. Daisyx123

Daisyx123 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    Pred nekolku meseci imase oglasi za administracija na Balkan Luxury Mall sto ke se otvaral na izlezot od sk .. prativ cv i bev povikana na intervju, Covekot e mrdnat! Prvo mi zborese deka poseduvam kvalifikacii deka gleda deka mozam da napreduvam bla bla i posle pocna da zbori deka on ke mi pomogne vo toa i ke me stavi na ubava funkcija ke imam sluzbeni patuvanja i shoping kaj ke posakam i sto sakam od nego. Mu rekov deka samo sum zainteresirana za normalna rabota nisto poveke i pocna da me ubeduva deka ne znam sto gubam deka idele i sami mu se nudile devojcinja za da gi primi. Mu rekov deka ocigledno na greska mesto baram rabota i deka ovde zavrsuva ''intervjuto'' i covekot pocna da mi zboruva deka nemora i da rabotam ke mi dava on za se sto mi e potrebno i stan a jas za vozvrat da izlezam po nekoj pat na vecera so nego! Bolen cicko grd i topurlest! bljak
    Se vozdrzav da go oteram upm i kulturno si zaminav no vrvot bese koga mi se javi posle 2 nedeli da prasa dali sum nasla druga rabota i deka pak ke dojdam po negovoto .. e togas mislam deka zazali sto se javi:!:

Последна измена: 13 февруари 2016
    На meckicka и Priroden им се допаѓа ова.
  18. stiki18

stiki18 Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    56
    Дали има некоја искуство за работа во игротека? Поточно како аниматорка. Ме интересира за игротеката Џунгла, што се наоѓа во Тафталиџе...

19. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.751
    Допаѓања:
    141.693
    Imame potreba od personal na slednite pozicii zaradi otvaranje na Poshta Aerodrom (nov lokal )
    1.Gotvach-ki dva do 45.000 den den
    2.Pomoshnik Gotvach -cetri do 28.000 den
    3.Salater-ki -4 do 25.000 den
    4.Pekar-ka-pica maistor 4 do 30.000 den
    5.Slatkat-ki - dve do 33.000den
    6.higienichar-ki -tri do 20.000 den
    7.kelneri-ki 25 do 28,000 den
    8.Shankeri-ki 10 do 32.000 den
    9.hostesi 3 do 35.000 den
    OTVARANJE NAJDOCNA 11.03.2016
    site zainteresirani pratete poraka vo inbox ili licno povelete na razgovor vo Poshta Karposh
    p.s kandidatite za vrabotuvanje moralno e da bidat prijaveni vo zavodot za vrabotuvanje

Од Пошта кафичот е огласов.

20. Susiz

Susiz Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Mojot post ke bide vo vrksa so rabota preku internet, se raboti za kompanijata SFI. Vasata zadaca bi bila da odvoite pola do eden cas dnevno i da gi izvrsuvate dnevnite zadaci na vasiot profil i do tek na vreme da sozdadete tim za rabota koj ke vi donese zarabotka. Ova e mojot blog kaj sto moze nekoj koj ima nad 18 godini da se zacleni http://susizumrovawork.blogspot.mk/ , tuka gi imate moite informacii moze slobodno da me kontakirate za bilokakvi prasanja. Pozdrav