http://ekonomski.mk/2016/03/08/рамстор-нуди-82-слободни-работни-места/ 82 работни места во Рамстор. http://faktor.mk/2016/03/09/vrabotuvaat-sistina-narodna-banka-dik-hotel-meriot-zegin/ И уште 10тина во други фирми. Чисто да прашам, некој чита во темава, аплицира на огласиве? Оти не знам дали џабе ставам линкови
Дали некоја од вас беше на интервју во Рамстор сега за огласиве.Јас бев во вторникот но ништо не ми кажа.Што мислите дали има некои шансии бидејкии уште не ми јавија..Ве молам за одговор ако некој знае нешто.
Бев на не знам колкуа места на разговор за работа....од сите тие места одговорот беше ист не сте квалификувана бараме со работно искуство....е добро де у пич.. матер па како да најдам работа без работно искуство? зошто не ми дадат шанси? од каде да знаат дека нема да научам и дека нема да бидам уште поуспешна од тие со работно искуство? извинете за постов али морав да се испукам...ај сеа кај да барам без работно искуство??? шо да напраам преку глава ми е веќе 10 месеци скоро барам и за ебани 12000 денари не можам да најдам
Prvo da te prasam dali si od skopje? ako si, imas agencii za promocii i mozis da pobaras na net i da gi kontaktiras......barem dodeka da najdes nesto soodvetno....
Да од ск сум...ми текна и за тоа прашав другарки што одат на промоции ми кажаа као ако има потреба ќе спомнат ама ко демек се одело преку врски у смисол некој да е влезен па да те препорача..ќе видам незнам веќе вака не оди, сакам да се вработам.
barame devojka za pisuvanje na web strana od oblasta na modata na angliski jazik. Stanuva zbor za rabota od doma, site zainteresirani neka ne kontaktiraat na info@interestingfor.me
Дали некој работел или слушнал за фирмава Примал ЦПД да сподели некоја информација? Моја блиска личност е повикана на интервју па ме интерсира за каква фирма се работи.
Дaли некoј успеaл дa влезе вo Алкaлoид сo тестирaње? Или сaмo фoрмaлнoст е тестирaњетo демек еве сите штo имaaт струкa мoже дa прoбaaт?
Има ли некој искуство/информации за Domino's Pizza, видов имаат оглас за вработување па ме интересира дали се ок фирма?
Генерално застапничко друштво на УНИКА АД Скопје, Лајон Инс АД Скопје во делот на животно и неживотно осигурување бара продажни агенти со можност за вработување. Задачи: Продажба на сите производи од продажната палета на УНИКА Придобивање на нови клиенти и одржување на однос со постојните клиенти Подготовка на понуди за клиенти Негување на добри меѓучовечки односи со луѓето од продажната мрежа и со клиентите Доследно исполнување на плановите за продажба и превземените обврски Потребни квалификации: Пожелно работно искуство во продажба Високо развиени комуникациски и презентациски способности Тимска работа Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух Спремност за превземање на одговорност Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици Ве молиме Вашата кратка биографија (CV) да ја испратитe на e-mail: elenag.janeva@gmail.com Огласот важи за сите градови