Zdravo na site has veke rabotam no bi sakala neshto honorarno za ekstra parichka. Nekoj ako IMA nekoj predlog ili idea pishete vo lp. Inache bi mozhelo neshto dodatno na kompjuter neshto kako rabota of doma...
Да не има некој заинтересиран за работа во производство за сезонска работа. Не пријавени дневница 500 денари машко. Пишете тук ако има.
прашањево можеби не е за овде но морам да прашам, каде се вади потврда за неосудуваност во Скопје, и во кој суд??? дали имате искуство со праќање на оригинал докуманети или заверени на нотар, дали ви ги враќаат???
скопје 1 молба, уплатница ти требаат документи каде што бараат оригинал, враќаат, најчесто треба да си ги подигнеш во рок од 30 дена од денот на објавата кое лице го добило работното место.. Така беше сега во пошта, така е секаде
прати копија доколку не е наведено.. онаму каде што бараат оригинали пишува - оригинал или копија заверена на нотар.. барем колку што јас имам видено
Што мислите за вработување во Веро и Џамбо?Отворени се позиции за касиерки, продавачи...Има некоја со искуство од таму?http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/otvoreni-rabotni-pozicii/38537
Сакам да прашам дали некој работи,има работено или знае нешто во врска со Safe Invest. Гледам има оглас па ме интересира за што поточно станува збор, каква е работата и сл.
Не знам каде да си го истурам револтот.. Поради вакви ненормални HR менаџери, невработените во МК се полни со фрустрации Кој сака нека се пријави, ама ако нема сертификати за хигиеничарка тешко дека ќе ја примат.. Без сертификат не знаете како да чистите!
Хахах се прашувам тој менаџерот во човечки ресурси што серфтификат поседува?Туку ова изгледа е шифрирано ,пишува сертификат а мислат на партиска книшка.
Еве ти уште еден апсурден оглас Апла наместен Продавач на билети со средно хемиско, како да треба да го испитува хемискиот состав на хартијата за билети
@Dust јас уште кога видам Врз основа на член... не ни читам надолу. Не дека останатите не се местени, ама овие државниве одма ги рипам.Таму се е и повеќе од јасно, барем според мене и досегашното искуство.
Молам завршено средно образование??? Па оваа работа е за тие без или со основно образование, ако некој со средно образование ја работи оваа работа, што ќе остане за тие без или со основно. МИЗЕРИЈА! Односно, да може и со средно, ама тие што биле единичари со сите можни единици преку годината, а земале диплома за средно со врски и плаќање!!!
Давам приватни часови по англиски јазик на деца и возрасни. За повеќе информации контактирајте ме во порака.
...zdravo devojki...dali imate informacija za nekoj oglas za vrabotuvanje,redovno ili honorarno za deklaranti...