Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Огласи за вработување

Дискусија во 'Барање работа' започната од Artemission, 7 октомври 2011.

1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.768
    Допаѓања:
    173.069
    Се зачлени само за да ги исплукаш?:wasntme:

Дај повеќе инфо за нас радозналите8-|

На Dadusicka, SummerGirl, DAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. ShtruMfeticka

ShtruMfeticka Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    1.335
    имам 5 годишно работно искуство по обложувалници и ништо не е страшно. во врска со снаоѓањето, нормално дека ќе се снајдеш ќе имаш обуки (никој не се родил учен). за платата, зависи за која обложувалница станува збор , но секако помалце од 12.000 нема да земаш, имаш и бакшиши но таа тема на страна..

На sanjaeva, cresa-jagoda и Starlič им се допаѓа ова.
  3. izabella_ve

izabella_ve Нов член

Се зачлени на:
    5 април 2017
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4

Јас работам во спортска обложувалница.
    Кога дојдов имав обука, а пред тоа никогаш не сум работела во обожувалница.
    Брзо влегов во шема, брзо научив.
    Условите се добри, имаш за слободна да си ги правите со колегите смените како ви одговараат, не те дува, не те врне, не те пече сонце, работната атмосвера е пријатна, имаш секакви клиенти, но не треба да си ставаш се на срце, едноставно изработи си како шо треба и не се замарај кој шо кажал.
    Платите се секаде различни и да летно време во зависност во која кладилница се случува да земеш и под 12 000, осигурана си, на празник има дупла дневница, ноќен труд, стаж, учинок итн.
    исто така во зависност во која кладилница си , можеш да бидеш оператор, во некои кладилници каде што не вработуваат хигиеничарки, ќе бидеш и оператор и хигиеничарка.
    време за пауза немаш, туку си правиш пауза кога нема луѓе т.е кога нема гужва на пултот, рачунај дека од септември до мај има фул работа, а има денови кога немаш време и вода да се напиеш.
    Си седиш на стол и се кикотиш со твоите колеги, уживаш, кафе, цигар, јадење - супер е
    Во секоја кладилница држат обуки, така да брзо ќе се прилагодиш и ќе научиш.
    Јас си ја сакам мојата работа и сум задоволна :)

На cresa-jagoda, Starlič и ShtruMfeticka им се допаѓа ова.
  4. ShtruMfeticka

ShtruMfeticka Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2017
    Пораки:
    1.449
    Допаѓања:
    1.335
    кај си?

5. izabella_ve

izabella_ve Нов член

Се зачлени на:
    5 април 2017
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    Sport Life, отворете на нивната веб страна, www.sportlife.com.mk , на почетната страна од десно има вработуваме оператори во повеќе градови, кога ќе кликнете на него ви се отвара прозорец за апликација и на неа пишува во кои градови има потреба.
    Може да си конкурирате, секогаш има потреба, затоа што се отвараат нови објекти, а и вработените напредуваат - одат на повисоки позиции, значи имате шанси за напредок во зависност од вашето образование, од вашиот однос, корекност, подготвеност.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Starlič

Starlič Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2017
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    9.289
    Дали знаете некоја сигурна агенција што нуди сезонска работа на страна? Споделете искуство. Итно е, ве молам! Ви благодарам однапред. ;):*

7. cuci maci

cuci maci Нов член

Се зачлени на:
    2 јули 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    7
    • Ве замолуваме да пишувате на кирилица.
    Na primer odgovornata na dukanite na duki daso e hronicna alkoholicarka koja psihicki gi maltretira devojkite koi rabotat. Prekuvremeno se ostanuva a ne se plaka. Platata kasni a za odmor i dr prava koi vi sleduvaat po zakon moze samo da sonuvate. Zatoa vo Duki Daso NE NE NE

8. MilaRoma

MilaRoma Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    Некој со искуство во ГРАНД-ЕКСПОРТ????
    Месечни примања
    Однос према вработени итн...

9. Tanjus

Tanjus Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    70
    Да не знаете некој да му треба лице за преработка на текстови на англиски за веб страни? Имам искуство повеќе години, апсолвент сум и на Филолошки - Англиски јазик и книжевност.

10. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
  11. Gogo1980

Gogo1980 Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2017
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    7
    https://m.facebook.com/groups/635374776596861?view=permalink&id=1074030716064596 berenje na jabolko I drugi proizvodi dnevnica i do 50e se zavisi koj kolku se angazira

Rabota vo Slovacka na tri meseca se zavisi kolku ke se trudite da zarabotite od berenje najabolko moze i do 50 e i vise dnevnica 12casa se raboti prevoz licno se plaka smestaj obezbeden prva tura zakazana za 20 juli od Belgrad.do 1000e moze da se zaraboti mesecno se zavisi kolku se angazirate vo rabotata

Последна измена од модератор: 15 јули 2017
  12. TheSecret

TheSecret Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    4.911
    Допаѓања:
    9.130
    Vo nikob nekoj iskustvo dali ima? Kolkava e platata otprilika, za monitoring potocno?

13. BE YOU

BE YOU Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    31
    Iskustvo nekoj so Star ocean (kineskiot) gledam visoki plati za ,,najniski" pozicii hm

14. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.045
    Допаѓања:
    16.151
    Искуство во некоја од продавниците во Капитол Мол?

15. SStasia

SStasia Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2017
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    1.276
    Ми треба работа за месец-два. На факултет за графичко инженерство сум, такада нема да можам да работам повеќе од тоа. Искуство немам, освен Gt една недела што одев, имам завршено средно економско и имам завршено 11 години англиски курсеви, а имам одено како волонтер/асистент во сметководствено биро 5 год. Доколку некој знае работно место во Битола каде се бараат луѓе како мене, ве молам да ме информирате.

16. калин95

калин95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2017
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    91
    здравоо дали би сакал некој да ми помогне и да ми каже ако имал некое искуство со 8ми септември воена болница викаат не давала редовно плати дали е тоа точно или не е ?

17. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.768
    Допаѓања:
    173.069
    Е како не, не давала..
    Тие прво гледаат плати да поделат а после ако има некој денар и да го потрошат на страна..

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  18. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.913
    Допаѓања:
    171.755
    После аплицирање на оглас за вработување, да очекувам потенцијален повик откако ќе заврши огласот или има можност за повик претходно? Ме јади анкс вака дур чекам, можи требаше последните деној да пуштам. :|

19. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    5.436
    Се зависи од заинтересираноста за огласот, сепак мислам дека по завршувањето на крајниот рок ги контактираат потенцијалните апликанти. :)

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  20. калин95

калин95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2017
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    91
    Ќе те послушам тебе ќе аплицирам денеска

Последна измена од модератор: 24 јули 2017