Дали некој знае каде може да се аплицира за работа во новата Турска фирма во Штип? Никаде немам сретнато оглас
Се работи за нова фирма и имаат потреба од многу работници. Знам дека иде тоа така, ама за помал број на работни места. Како што разбрав таму вработени се многу луѓе и тоа на секаква возраст, а никаде оглас во јавност што точно им е потребно. Засега одлични услови имаат, викенд слободен, па затоа се заинтересирав каде аплицирале.
Здраво. Имам 22 години и сум студент, Доколку некој има потреба за дадилка неколку часа во денот (после 4) би ве замолила да ми пишете во лп. Благодарам
Здраво, дали некој има работно искуство во оваа компанија - Интернационална компанија HYLA Macedonia?
Ako ne se lazham Kompanija koja e zastapnik na mn poznati brendovi kako na balkanot taka i kaj nas. Pa mialam deka se zanimava so komercija i distribucija na tie brendovi. Sepak bar taka jas znam Ako gresham mozhe da me popravat
http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/agent-za-prodazhba---reon-bitola-i-prilep/55326 Не ја сфаќам поентата на огласот, за каква продажба и што е муабетот стварно?
Pak ce kazham ako ne se lazham ama najverovatno raboti na principot (prosto kazhano) polish kombe i odish direkna prodazhba.Neshto slichno kako dauti komerc ili tie shto prodavaat cigari ii pa na lice mesto pishat t.e vadat faktura za prodadena roba.Ili mozhebi rabotat na principot kako nekoi kompanii shto si imaat sopstven raft po marketi,prodavnici,benziski i odat i si gi nadopolnuvaat raftovite. Moja pretpostavka e toa
Незнам дали е соодветно ова прашање за тука но ќе прашам.Дали во РЕПЛЕК ФАРМ може да те примат онака без врски за пакување на лекови или мора да имаш врски? Фала ви.
Не знам дали за овде баш ми е прашањето,ама може ли некој да ми објасни што се треба од документација кога аплицираш за државно работно место? Еве како стои обично по огласите - "пријава за вработување, со пропратна документација како доказ за исполнети услови за вработување"
Ako ste zainteresirani za chlenstvo vo worldventuras drim trip pishete mi lichna poraka.Vo videoto e objasneto no nakratko se raboti za kompanija od 2005 od Amerika.I e kako travel club.Ima dva paketa sho mozes da gi kupis gold i platinum.Najisplatliv e platinum 515 e ako sakas da zarabotuvas ili 399 ako sakas samo da bides clen i da imas popusti golemi za patuvanje a mesechno se plaka 100dolariSite pari sho hi vlozuvas osven 15dolari koi odat na firmata,mozes da gi iskoristis za patuvanje(ti gi odzemaat od cenata).E sega fintava e da se shiri chlenstvoto so toa shto ako zachlenish 4ca pod tebe ne plakas mesecno 100dolari,a ti stasuvaat tebe 100 poeni koi gi racunaat kako 100dolari i ti gi odzemaat od cenata koga ke odis na odmor.A so tie 4ca 200dolari ti legnuvaat na smetka,a drugite trista ti se poeni (rekovme ti gi racunaat 300dolari od cena za odmor).So samoto shirenje na chlenstvoto toite sho gi zachlenuvas i tie oni sho gi zachlenuvaat tebe ti legnuvaat pari na smetka.Dobolno e da imas 5-6 luge pod tebe sho ke zachlenuvaat,i vkupno da se soberat tvoi i nivni zaedno 30 ke imas plata od nad 500 evra,i razno razni bonusi i popusti.
http://www.najdirabota.com.mk/Vacancy.aspx?vacancy=680496#.WfnZC0Qo_qB Дали некој има искуство со овој оглас за работа ? Фирмата се вика ЕДС ДООЕЛ. Аплицирав па ме повикаа на интервју. Прво сомнителен ми е нивниот меил, сериозна фирма не би требало да користи меил на yahoo. Друго, господинот кој што ме повика на интервју, ми рече дојди таму и таму па после тоа ќе ти ја кажам поточната локација? Што мислите, сомнително е или јас претерувам ? Малку пребарав, па видов дека и месеци наназад бараат исто 4 работници за истата позиција.
Основна документација која е потребна за аплицирање на објавен оглас за работно место во администрација е следната: - Диплома за завршено образование - Уверение за државјанство - Извод од матична книга на родените - Потврда за казнено-кривична евиденција - Лекарско уверение - Молба - Кратка биографија Во зависност од описот на работното место се бараат и соодветни сертификати и лиценци.