Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Огласи за вработување

Дискусија во 'Барање работа' започната од Artemission, 7 октомври 2011.

1. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.026
    Допаѓања:
    36.090
    Да да :D
    Претпоставувам дека го има "задолжителниот документ" па прашува формално ;) А јас пишувам според закон (facepalm) Каде живеам???

На Tam4yy и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Веројатно е кол центар и тоа што бараат е устари телемаркетинг агенти - продавачи преку телефон. :) Фирмава, не ја знам.....чудно е со меилот. Но, ако сакаш..појди и види. Потоа одлучи.

На cresa-jagoda и BurstBerry им се допаѓа ова.
  3. Feminka192

Feminka192 Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2017
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    2.567
    @BurstBerry крајно е непрофесионално фирма да си дозволи таков маил. Обично работа во кол центар се исплаќа на процент. Другарка работеше во таква фирма но замина за 2 недели а и кажуваше дека ретко кој издржал повеќе од 2/3 месеци. Обично фирми што често пуштаат огласи или долго време бараат вработени се далеку од добри.

На Matotheja, cresa-jagoda и BurstBerry им се допаѓа ова.
  4. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    @Feminka192 @zhap4e
    Ви благодарам девојки. Бев на разговор и целокупниот впечаток ми е лош. Ме пречека господин, кој беше сам во станот, вработени немаше. Се работи за кол центар, вработените нудат пари, односно кредит. Платата е на процент, колку луѓе ќе убедиш, толку пари ќе имаш. Ако не убедиш никој, ќе земеш 6000 денари за цел месец и ќе си одиш. Ова не ми беше толку фрапантно и изненадувачки колку самиот господин од чиј поглед морници ме лазеа. Среќа па сопругот надвор ме чекаше.

На cresa-jagoda, Antebellum и zhap4e им се допаѓа ова.
  5. Mamli

Mamli Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2017
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    4.240
    Се е тоа превара. Секој месец ќе носат нови вработени, а старите ќе ги крпат. Така функционира тој систем.

На PaLaVa, zhap4e и BurstBerry им се допаѓа ова.
  6. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Не бе срцка по закон ме интересираше така да фала ти многу.Конкретно дали требаат лекарско и тоа за неосудуваност зошто нормално ги немам па дали да ги вадам со време или брзо се вадат.
    Партиска книшка немам,нема ни да имам туку волонтер сум,а и "дојде живот" па да си ја пробам среќата.Али фала на информацијата,демотивацијата и на коментарот како и да е

На cresa-jagoda и poenta им се допаѓа ова.
  7. Mamli

Mamli Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2017
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    4.240
    Колку сакаат животи нека доаѓаат. Тој апсурд и феномен партиска книшка никогаш нема да се искорени кај нас. Не е демотивација.

На fallenangel, Aquamarine93, PaLaVa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.026
    Допаѓања:
    36.090
    Лекарското уверение и поврдата за неосудуваност брзо ги издаваат..Во институцијата каде што ќе аплицираш прашај дали задолжително ќе ги бараат во огласот. Ако не ги бараат, тие ќе важат за кандидатите што ќе ги примат.

П.С. Демотивација??? Немој така, нели, дојде живот;)
    Со среќа^_^

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Roksany

Roksany Активен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4

10. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
  11. Morgiana

Morgiana Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2017
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво дечки, бедејќи планирам да се преселам во Скопје и би сакала да пробам да се вработам во некој од техно маркетите па ме интересира дали некој од вас знае колкава е минималната плата. Доколку некој знае нека ми пиши :)

12. Roksany

Roksany Активен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Lele bev i jas poodvratno intervju sum nemala, i se sekavam i dvete zeni koi rabotea tamu ellee Horos film vo centar na skopje

На BurstBerry му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Ece 1309

Ece 1309 Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2017
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    37
    Здраво
    Бидејќи темава е најактивна ме интересира да прашам, дали некој има работено или работи во Зегин аптеките како техничар. Или пак има близок кој работи таму па знае да ми одговори.
    Колку е платата, како е работното време, колку денови во месецот има слободни, колку имаш право на годишен одмор и сл.
    Ви благодарам однапред.

14. bim00

bim00 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    93
    Како се вика фирмата?

15. Kathrynn

Kathrynn Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    983
    Работното време е 7 часа, во месецот имаш 5 слободни дена. Аптеките работат секој ден, вклучувајќи и недели и сите верски и државни празници, до 22 часот. Дежурства во недели и празници се плаќаат дополнително, ама за техничари не знам колку, помалку од фармацевтите. Имаш право на годишен одмор од 14 дена, со што по неколку години стаж (мислам 4 години) добиваш право и на зимски одмор од 7 дена.
    Плата - за техничари не знам точно, на почеток очекувај минимална плата од околу 12 000, понатаму со стажот расте, а исто кога ќе добиеш своја шифра на компјутер и ќе ја научиш убаво работата ќе добиваш повеќе бонуси од продадените производи кои им се на стимулација, а со тоа и платата ќе расте. Максимална плата што може да ја достигне техничар мислам дека е околу 16-17 000.

На cresa-jagoda и Ece 1309 им се допаѓа ова.
  16. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.741
    Допаѓања:
    323.003
    Отворете на вебот на Стопанска Банка Битола, имаат оглас:)

На cresa-jagoda и Petar80 им се допаѓа ова.
  17. Simona0509

Simona0509 Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите. Сакам да прашам дали некој имал искуство со чување деца низ Скопје колку плаќаат и колку саати се работи во едно семејство.Дали треба посебно нешто да се има документи како на пример лиценци некој и сл.

18. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.791
    Допаѓања:
    34.120
    Искуство некој со Квалитет Пром Куманово?

19. modelgirl22

modelgirl22 Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2017
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Здраво
    Сакам да замолам ако има некој што бил на интервју во алкалоид, како де одвивва како поминал? И дали имам шанси да влезам ако ме повикувааат на интервју после поминато тестирање?
    Благодарам

20. anaspace

anaspace Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2016
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    161
    Извини, имаш ли инфо колку е почетна плата?