Ново отворен салон во Аеродром има потрреба од фризер/фризерка со работно искуство. Сите заинтересирани може да ми пишат во ЛП.
Барам соработник за хонорарна работа за градовите Ресен, Охрид, Струга, Кичево, Кавадарци, Неготино и Велес. Потребни квалификации - ВСС, пожелно од нутриција, технологија на храна, медицински и фармацевтски факултет или сродни области, но не е пресудно. Познавање на англиски јазик, за Струга потребно е познавање на албански јазик. Микрософт офис и социјални медиуми. Апликација со CV на maczorc@yahoo.com maczorc@yahoo.com
Каде се вадат докази/уверение за: 1.да има општа здравствена способност за работното место; 2.со правосилна судска пресуда да не му е изречена казна забрана за вршење на професија, дејност или должност.
1. Во некоја од приватните поликлиники. Јас имам вадено во Медика Плус (населба Аеродром). 2. Во Основен Суд 1 (спроти факултетите).
Прво прегледува општ лекар. После тоа очен лекар. Ако напишат дека има проблем со очите, очила мора да се носат. Екг прават. И на крај на психијатар.
Мене ќе ми треба ама само за 1 или 2 дена.. АМА за Скопје.. Не е лошо вака кога пишувате, са кажете за кој град..сепак моите способности за гледање на гравчиња се само за моите категории